Games & gadgets

50 Cent hint op Instagram naar betrokkenheid bij 'GTA'

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. 50 Cent hint op Instagram naar betrokkenheid bij 'GTA'

50 Cent deelde gisteren groot nieuws met zijn volgers op Instagram. De rapper heeft namelijk gehint naar zijn betrokkenheid bij de Grand Theft Auto-reeks.

"Groter dan Power"

50 Cent postte gisteren het logo van Vice City op zijn Instagram. Aangezien de rapper een beetje geheimzinnig doet over waarom hij het logo deelde, is het nog even afwachten in welke vorm hij betrokken is bij GTA. Volgens 50 kunnen zijn fans, de zogenoemde GreenLightGang, groot nieuws verwachten. "Ik zal dat later uitleggen. GreenLightGang, dit is groter dan 'Power', geloof me. BOOM." Met Power doelt de rapper op zijn succesvolle televisiereeks, die zes seizoenen lang op tv te zien was.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Speculaas

Uiteraard konden zowel fans van 50 Cent als fans van Grand Theft Auto het niet laten om te speculeren over 50's rol in GTA. Zo denken sommigen dat de rapper mogelijk te horen zal zijn op de soundtrack van GTA 6. Anderen denken dat de rapper een (stem)acteerrol krijgt in het aankomende zesde deel in de serie. Eind 2021 kreeg zijn mentor Dr. Dre ook een rol in de GTA Online-uitbreiding The Contract.

Ster advertentie
Ster advertentie