Entertainment

Fans denken dat 50 Cent stiekem verloofd is

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Fans denken dat 50 Cent stiekem verloofd is

Het zou zomaar kunnen dat 50 Cent (47) binnenkort in het huwelijksbootje stapt. Volgens fans is de rapper stiekem verloofd met zijn vriendin Jamira Haines (28), beter bekend als model en ondernemer Cuban Link. Die geruchten gaan rond nadat ze in een Instagramvideo is gespot met een dikke diamanten ring om haar vinger.

Ring

Op Insta post Cuban Link een video waarin ze aan 50's arm loopt en hem vervolgens support en filmt tijdens een optreden. Daarbij is haar ringvinger uitgestoken, waaraan duidelijk een grote diamant hangt. Reden genoeg voor fans om ervan uit te gaan dat ze ten huwelijk is gevraagd. "Steek die vinger maar lekker uit!", klinkt het in de comments. De ring zou naar verluidt minimaal een miljoen dollar waard zijn.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Eerste huwelijk

50 Cent en Cuban Link zijn al een paar jaar samen en werden in 2019 voor het eerst als koppel in het openbaar gespot tijdens de première van het zesde seizoen van 50's serie Power.

De rapper heeft in het verleden meerdere relaties gehad, onder meer met bekende vrouwen zoals Meagan Good, Vivica A. Fox, Joy Bryant en Ciara. Ook kreeg hij twee kinderen: een zoon met Shaniqua Tompkins en een zoon met Daphne Joy. Met geen van die vrouwen was hij echter getrouwd. "Zij is de eerste vrouw die 50 echt aan de haak weet te slaan", aldus Insta-comments over Cuban.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie