Entertainment

Cardi B gooit microfoon naar toeschouwer die drankje naar haar gooit tijdens optreden

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Cardi B gooit microfoon naar toeschouwer die drankje naar haar gooit tijdens optreden

Cardi B heeft genoeg van respectloos publiek. In een korte video is te zien hoe de rapper gisteren tijdens een optreden expres een drankje over zich heen krijgt gegooid. Uit reactie gooit ze haar microfoon naar de desbetreffende dame in het publiek voor ze het podium verlaat.

Actie reactie

Op de video, die vannacht veelvuldig werd gedeeld, is te zien hoe Cardi B een drankje over zich heen krijgt. De rapper reageert in eerste instantie geschokt, maar besluit daarna terug te slaan. Ze gooit haar microfoon gericht naar de desbetreffende dame in het publiek en schreeuwt tegen haar. De beveiliging van de zangeres kwam tussenbeide, nam haar microfoon terug en begeleidde haar van het podium. Opvallend is dat Cardi B de eerste artiest is die niet wegloopt na zo'n incident, maar juist terugslaat.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Jaloerse b*tch"

Cardi B lijkt zelf compleet achter haar reactie tegen de respectloze bezoeker te staan. Kort na het incident deelde ze de video zelf namelijk ook op X, het platform dat voorheen Twitter heette. "Jaloerse b*tch", schreef ze in een bijschrift. The Hollywood Reporter heeft de zangeres benaderd voor een uitgebreide reactie, maar het management van Cardi B laat zich voor nu verder niet uit over de video.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Respectloze bezoekers

Het gebeurt de afgelopen maanden weer steeds vaker dat respectloze bezoekers (fans kunnen we ze met dit gedrag namelijk niet noemen) tijdens optredens met drinken of andere dingen gooien naar artiesten. Zo raakte Bebe Rexha eerder deze maand nog gewond nadat ze een telefoon naar haar hoofd kreeg gegooid tijdens een concert.

Drake kreeg kort na dit incident ook een telefoon naar zijn arm gegooid tijdens de opening van zijn It’s All a Blur-Tour. Voor Lil Nas X pakte het nog een stuk smeriger uit. De artiest kreeg seksspeeltjes naar zich toegegooid tijdens zijn optreden.

Ster advertentie
Ster advertentie