Entertainment

Cardi B smijt wéér met microfoon, dit keer is DJ de pineut

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Cardi B smijt wéér met microfoon, dit keer is DJ de pineut

Dat er niet te sollen valt met Cardi B is al langer duidelijk. Tóch waren er afgelopen weekend mensen die hieraan herinnerd moesten worden. Zo smeet de rapper haar microfoon naar een concertbezoeker die tijdens haar optreden drinken op haar gooide. Daar bleef het echter niet bij, want gisteren gooide ze haar microfoon ook naar de dj.

Muziek stopgezet

Op beelden die rondgaan op social media is te zien dat Cardi tegen het einde van haar optreden de hit I Like It performt. Nadat de track afloopt, draait ze zich om en gooit ze haar microfoon in de richting van de DJ. Terwijl ze van het podium loopt schreeuwt ze nog iets naar de dj, maar die leek amper te reageren op Cardi en draaide vervolgens haar nieuwe single Jealousy. Het is niet helemaal duidelijk waarom de New Yorkse rapper haar woede richt op hem. Fans denken echter dat het ermee te maken had dat hij gedurende het optreden een aantal keer te vroeg de muziek stopzette.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Afgelopen vrijdag ook raak

Afgelopen vrijdag smeet Cardi B ook al met haar microfoon. Op video's die rondgaan op social media is te zien hoe Cardi een drankje over zich heen krijgt. De rapper reageert in eerste instantie geschokt, maar besluit daarna terug te slaan. Ze gooit haar microfoon gericht naar de concertbezoeker in het publiek en schreeuwt tegen haar. De beveiliging van de zangeres greep direct in, nam haar microfoon terug en begeleidde haar van het podium.

Cardi B staat achter reactie

Cardi B lijkt zelf compleet achter haar reactie tegen de concertbezoeker te staan. Het Twitteraccount Cardi B Updates postte op X, het platform dat voorheen Twitter heette, een filmpje van het incident met als caption "Jaloerse b*tch". Deze tweet werd vervolgens geretweet door Cardi. The Hollywood Reporter heeft de zangeres benaderd voor een uitgebreide reactie, maar het management van Cardi B laat zich voor nu verder niet uit over de video.

Ster advertentie
Ster advertentie