Entertainment

Playboi Carti en Camila Cabello voeden geruchten over relatie met foto’s op social media

foto: Instagram @playboicarti / Shutterstock: Jamie Lamor Thompsonfoto: Instagram: @playboicarti
  1. Newschevron right
  2. Playboi Carti en Camila Cabello voeden geruchten over relatie met foto’s op social media

Playboi Carti (27) en Camila Cabello (26) brengen veel tijd met elkaar door. Ze zijn samen in de studio gespot en de rapper deelde een foto van hun FaceTime-gesprek, wat fans doet speculeren over een muzieksamenwerking of misschien wel meer.

FaceTimen

Carti deelde onlangs een screenshot op zijn Instagram Story van een FaceTime-gesprek met Camila. Op de foto is te zien dat de zangeres een FaceTime-gesprek ingaat met Jordan, de echte naam van de rapper. De artiesten hebben officieel nog niets losgelaten over het feit dat ze veel tijd met elkaar spenderen, maar ze houden het ook niet echt geheim.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Samen in de studio

Het is nog onduidelijk hoe de twee elkaar kennen, maar ze zijn al wel vaker samen gespot. Eerder deze maand ging er een foto rond op social media waarop de twee knuffelend in de studio staan met de tekst: "Baby girl". Het was wederom een foto die Carti deelde via zijn Instagram Story en dat vonden fans nogal bijzonder. Zo schreven mensen via X: "Waar praten ze dan over?" en "No way, dat deze twee samen zijn." Een ander dacht juist het tegendeel en zei: "Ze heeft hem in haar contacten staan als 'Jordan.' Hier is wel meer gaande."

Een tijdje geleden is Camila ook samen gespot met Drake bij een beachclub op de Caribische eilanden. Sommige fans denken daarom dat er nieuwe muziek onderweg is, wat geen ondenkbare situatie is. Het is voor Camila Cabello namelijk niet de eerste keer dat ze samenwerkt met rappers. De voormalig Fifth Harmony-zangeres heeft al eerder succesvolle nummers uitgebracht in samenwerking met Young Thug (Havana) en DaBaby (My Oh My).

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Privéleven

Het is dus maar de vraag of de twee samen naar buiten komen met een nieuwe track of een nieuwe relatie. Carti staat er om bekend zijn privéleven uit het publieke oog te houden, vandaar dat fans een relatie tussen de twee niet uitsluiten.

Carti is al enige tijd single sinds zijn voorgaande relatie met Iggy Azalea, die ze verbraken in 2020. Fans wilden maar al te graag de juicy details van hun liefdesleven weten. Het is daarom niet gek dat fans nu ook op de voorste rij zitten, nadat ze zagen dat Camila en Carti een FaceTime-gesprekken hadden.

Playboi Carti

Los van de eventuele relatie of de samenwerking met Camila, zijn de fans van Carti sowieso razend enthousiast over zijn nieuwe muziek. De rapper maakt de laatste tijd grote stappen en dropt binnenkort waarschijnlijk zijn nieuwste album I AM MUSIC. Het tweede studioalbum van Carti is een follow-up van zijn Whole Lotta Red-album die tijdens de Kerst in 2020 uitkwam. Tot nu toe heeft de rapper al drie tracks gedropt, waaronder 2024 die hij vorige week uitbracht. De nummers vallen tot nu toe goed in de smaak bij fans. Het is nog even afwachten of Camila ook op zijn album zal verschijnen.

Ster advertentie
Ster advertentie