Entertainment

Chris Brown verstopt zich thuis voor binnendringende fan

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Chris Brown verstopt zich thuis voor binnendringende fan

Een fan van Chris Brown drong gisteren zijn terrein binnen en probeerde dicht bij zijn huis te komen. De vrouw schreeuwde dingen naar hem over een zogenaamde wederzijdse vriendin. Chris verstopte zich samen met zijn vrienden achter een hek. De vrouw ging pas weg toen de hond van Chris haar afschrok.

Alles gefilmd

Chris, die met zijn vrienden was toen de vrouw binnendrong, zorgde ervoor dat alles werd gefilmd. De video staat op zijn Instagram met de tekst: ‘Geestelijke ziekte is echt!! Ze probeerde over het hek bij mijn huis te klimmen, maar ze zag mijn hond en hij zag haar’.

“Ik vond je nooit leuk”

Op de video is te horen dat de vrouw meerdere dingen naar Chris schreeuwde. Een groot gedeelte ging over een ‘gezamenlijke vriendin’, maar aan de reacties van de artiest te zien, kent hij die persoon niet. Ook riep de vrouw allerlei leugens. "Ook al was je mijn levenspartner, ik vond je nooit leuk", was er één van.

Afgeschrokken

Ondanks dat Chris alles uitspraken van de vrouw ontkende, bleef ze door schreeuwen. Uiteindelijk is de indringer pas weggegaan toen een van Chris zijn grote honden haar in de smiezen had en zij hem. Waar de vrouw zijn adres vandaan heeft, is niet duidelijk.

Ster advertentie
Ster advertentie