Entertainment

Jack Harlow over het niet drinken van alcohol: "Ik wil gefocust zijn"

foto: YouTube: HOT 97
  1. Newschevron right
  2. Jack Harlow over het niet drinken van alcohol: "Ik wil gefocust zijn"

In een interview met HOT 97 vertelt Jack Harlow dat hij gestopt is met het drinken van alcohol, omdat hij gefocust wil blijven om zijn doelen te bereiken.

Grootste artiest worden

Gastheer Ebro is verbaasd als Jack vertelt dat hij graag thee drinkt en geen alcohol. "Wacht, dus je drinkt én rookt niet?", vraagt Ebro aan Jack. "Geen wonder dat hij hier op tijd is, haha. Heb je nog nooit gedronken?" De rapper legt uit dat hij vroeger wel dronk, maar het sinds anderhalf jaar geleden achter zich heeft gelaten.

"Ik drink niet eens meer een slokje. Het is niet zo dat ik een probleem had met alcohol hoor. Maar ik wilde me gewoon focussen op het worden van de grootste artiest", vertelt Jack. "Er zijn nog zoveel doelen die ik wil behalen. Om dat te kunnen bereiken, moet ik gefocust zijn."

Niet vanzelfsprekend

Werken in de muziekindustrie is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Ondanks dat het leven van een artiest vanaf de buitenkant misschien erg rooskleurig lijkt, is het ook hard werken om relevant te blijven. Alcohol speelt daarin volgens Jack geen positieve rol. "Zoveel mensen verliezen hun positie in de game, omdat ze niet koesteren wat ze hebben. Ik waardeer dit juist heel erg, omdat het niet vanzelfsprekend is om dit leven te leiden."

"Er zijn nog zoveel mensen uit mijn buurt die ik in een goede positie wil zetten. We zijn nu zo hongerig, want wat wij nu hebben is erg gewild. Begrijp je?", zegt Jack. De rapper gaat tijdens het gesprek ook dieper in op zijn carrière, zijn nieuwe album en een aantal van zijn ondernemingen buiten de muziek.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie