Entertainment

Doodsoorzaak bekend van '16 and Pregnant'-deelneemster Jordan Cashmyer

foto: Instagram: @jordancashmyer
  1. Newschevron right
  2. Doodsoorzaak bekend van '16 and Pregnant'-deelneemster Jordan Cashmyer

De voormalige 16 and Pregnant-deelneemster Jordan Cashmyer kwam vorige maand onverwachts te overlijden. Inmiddels is de doodsoorzaak van de Amerikaanse bekendgemaakt, zo meldt E! News.

Fentanyl- en cocaïnevergiftiging

Een medisch onderzoeker van het Maryland Department of Health heeft aan de website bevestigd dat de 26-jarige Jordan is overleden aan een fentanyl- en cocaïnevergiftiging. Het is niet duidelijk of het om een ongeluk of om een zelfmoordpoging gaat.

"Onze harten zijn echt gebroken"

Jordans vader, Dennis Cashmyer, maakte iets meer dan een maand geleden via Facebook bekend dat zijn dochter was overleden. "Gisteravond kreeg ik een telefoontje dat geen enkele ouder ooit wil krijgen", schreef Jordans vader. ''Mijn oudste en geliefde dochter, Jordan, is overleden. Ze was pas 26 jaar oud. Onze harten zijn echt gebroken. Geen enkele ouder zou ooit zijn kind moeten verliezen. Houd mijn familie in gedachten en in gebeden terwijl we ons vechten uit deze verschrikkelijke tragedie."

16 and Pregnant

Jordan verscheen in 2014 in 16 and Pregnant op MTV met haar toenmalige vriend Derek Taylor. Het programma heet tegenwoordig Teen Mom. Ten tijde van de opnames had de zwangere Jordan moeite met het vinden van werk en had ze geen dak boven haar hoofd, nadat haar familie haar verstoten had. Ook keurde haar familie haar relatie met Derek niet goed. Via Twitter betuigde de redactie van Teen Mom steun aan de nabestaanden van Jordan.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie