Entertainment

Blueface onderzocht door politie en kinderbescherming wegens video van zoontje met strippers

foto: Instagram: @bluefasebabyy
  1. Newschevron right
  2. Blueface onderzocht door politie en kinderbescherming wegens video van zoontje met strippers

Er loopt momenteel een onderzoek naar Blueface. Zowel de politie als de kinderbescherming in Los Angeles doen onderzoek naar de thuissituatie van de rapper. Het onderzoek is ingesteld naar aanleiding van het verschijnen van video's waarin zijn kinderen te zien zijn in het gezelschap van strippers.

Video

Afgelopen juli plaatste Blueface een video op social media waarin de rapper zijn zoontje vragen stelde over zijn seksualiteit. Tegelijkertijd waren er vrouwen op de achtergrond aan het strippen. Door deze video begon het Afdeling voor Kinderen en Gezinszaken (DCFS in het Engels, red.) een onderzoek. Daarnaast werd er politie naar het huis van Blueface gestuurd. Ondanks het lopende onderzoek heeft Blueface nog steeds de voogdij over zijn kinderen. Het onderzoek van DCFS kwam moeizaam op gang, doordat niemand in het huis van de rapper de deur opendeed of antwoord gaf toen de politie destijds langskwam.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Klachten

Sinds mei is de politie in totaal negen keer bij het huis van Blueface langs geweest. Er waren klachten over geluidsoverlast door luide muziek en blaffende honden. Dit lijken natuurlijk geen goede zaken om in de omgeving van jonge kinderen te hebben. Wat betreft hun zorg en veiligheid, baart de video waarin er strippers te zien zijn, de grootste zorgen. Naast de problemen in zijn 'gewone' huis heeft de rapper ook nog een "feesthuis". In dat tweede huis van Blueface in de San Fernando Valley, wordt dus nog meer gefeest. De politie is meerdere keren naar het pand geroepen vanwege meldingen van geluidsoverlast en vechtpartijen.

Ster advertentie
Ster advertentie