Entertainment

Gezin overleden PnB Rock heeft geen recht op zijn vermogen: "Niks geregeld in testament"

foto: Instagram: @stephsibounheuang
  1. Newschevron right
  2. Gezin overleden PnB Rock heeft geen recht op zijn vermogen: "Niks geregeld in testament"

Rapper PnB Rock kwam afgelopen jaar om het leven bij een gewelddadige overval. Zijn vriendin Stephanie Sibounheuang liet een aantal maanden geleden weten erg veel moeite te hebben met het verlies, vooral omdat hij zichzelf bij de schietpartij opgeofferd zou hebben om haar leven te redden. Afgelopen weekend liet Stephanie via Instagram Live weten hoe het nu met haar gaat. Daar vertelde ze dat zij en haar kinderen geen recht hebben op een overlijdensuitkering en wees ze anderen erop om dit soort zaken goed te regelen met je partner.

Niets geregeld

Volgens Stephanie hadden zij en haar vriend PnB geen moment in hun leven stilgestaan bij de mogelijkheid dat een van hun twee op jonge leeftijd zou overlijden. "We hadden daarom ook niets geregeld wat betreft het testament." Omdat Stephanie en PnB niet getrouwd waren, heeft ze nu geen recht op een uitkering. De familie van de rapper maakt wel aanspraak op (een gedeelte) van zijn vermogen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Te jong'

Stephanie benadrukt dat het leven van de een op de andere dag kan veranderen. "We waren allebei nog lang niet van plan om te sterven. We dachten dat we te jong waren om over dat soort dingen na te denken, maar sommige dingen heb je blijkbaar niet in de hand." Ondanks het feit dat ze geen recht heeft op geld gelooft Stephanie dat zij en haar kinderen zich zullen redden. "Ik ben niet iemand die gaat smeken om hulp bij anderen. Ik ben dankbaar dat God ons zal helpen om een pad te creëren waardoor we hieruit kunnen komen. Ik vertrouw erop dat hij weet wat hij doet."

Leven gered

Stephanie liet in oktober weten dat zij zich op zijn zachtst gezegd niet gelukkig voelde. "Ik ben 100 procent niet oké", schreef ze op Instagram. "Als ik niet spiritueel was, zou ik mezelf wel kunnen doden. Maar dan zou ik naar de hel gaan en daar is mijn man niet." Vervolgens legde Stephanie uit waarom ze zich zo voelde. "Mijn man heeft mijn leven gered door mij onder die tafel te gooien. Ik hoor hier eigenlijk niet meer te zijn, maar ben er nog dankzij hem. Niemand zou dit aan kunnen. Om eerlijk te zijn, kan ik dit zelf niet eens aan. Hij gaf zijn leven voor mij."

Stephanie sloot haar bericht af met een boodschap die ze aan anderen wilde meegeven. "Het enige dat er toe doet in dit korte leven is liefde. Al het andere is niet relevant. Je kunt niks met je meenemen als je overlijdt."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie