Entertainment

6ix9ine door groep mannen aangevallen in sportschool

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. 6ix9ine door groep mannen aangevallen in sportschool

Tekashi 6ix9ine werd afgelopen dinsdag met spoed naar het ziekenhuis gebracht nadat hij door een groep mannen in elkaar werd geslagen, dit melden verschillende Amerikaanse media. Het incident vond plaats in een sportschool in het zuiden van de Amerikaanse staat Florida. De rapper raakte onder meer gewond aan zijn gezicht.

Aangevallen

De advocaat van de 26-jarige 6ix9ine, Lance Lazzaro, vertelt aan TMZ dat de rapper dinsdag in de sauna was bij LA Fitness toen hij plotseling zonder waarschuwing werd aangevallen door verschillende mannen. Lazzaro zegt dat de rapper zich nog probeerde te verdedigen maar dat de groep te groot was. De daders sloegen op de vlucht nadat het personeel van de sportschool lawaai hoorde. De rapper werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hij liep onder meer verwondingen op aan zijn rug, kaak en zijn ribben. Onduidelijk is of hij nog in het ziekenhuis verblijft.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Gevangenisstraf

6ix9ine, die eigenlijk Daniel Hernandez heet, werd in 2019 gearresteerd en veroordeeld tot twee jaar gevangenisstraf vanwege betrokkenheid bij de criminele bende Nine Trey Gangsta Bloods. Aanvankelijk hing een celstraf van 37 jaar hem boven het hoofd. Door zijn samenwerking met justitie vond de rechter twee jaar cel uiteindelijk voldoende.

Onduidelijk is of de aanval van afgelopen dinsdag iets te maken heeft met zijn samenwerking met justitie. Lazzaro wil ervoor zorgen 6ix9ine extra bescherming krijgt.

Ster advertentie
Ster advertentie