Music

6ix9ine kondigt terugkeer aan met opmerkelijke trailer

foto: Instagram: 6ix9ine
  1. Newschevron right
  2. 6ix9ine kondigt terugkeer aan met opmerkelijke trailer

Het was een tijdje stil rondom 6ix9ine, maar de rapper claimt nu helemaal terug te zijn. De artiest deelt bij de aankondiging een bizarre trailer en belooft nieuwe muziek op 15 april.

Trailer

In de opmerkelijke trailer is 6ix9ine in een badkuip te zien, terwijl hij vermoord lijkt te worden. Vervolgens staat hij op, wat er op moet duiden dat hij sterker terugkomt dan ooit. "Ik hoop dat iedereen van zijn 15 minuten genoten heeft", schrijft hij in de caption onder de trailer. "De duivel is 15 april terug. Ik ben het beest dat ze niet konden stoppen. Het meest gehate dier in de industrie. 15 april komt de koning van New York terug. Ik ga terug naar huis"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Van de radar verdwenen

6ix9ine is een tijdje van de radar verdwenen. De artiest die normaal gesproken, positief of negatief, altijd in het nieuws verscheen, liet een tijdje weinig van zich horen. Daar zou nu dus verandering in moeten komen.

"Toen ik vertrok om even pauze te nemen, zei ik geen woord tegen niemand", schrijft hij op Instagram Stories. "Ik hoefde niks uit te leggen. Ik deed het gewoon. Ik werd wakker en nu wil ik weer overnemen. Ga uit m'n weg. De koning van New York is terug."

Ster advertentie
Ster advertentie