Music

The Weeknd trakteert Amazon Prime-abonnees op special 'The Dawn FM Experience'

foto: Instagram: @theweeknd
  1. Newschevron right
  2. The Weeknd trakteert Amazon Prime-abonnees op special 'The Dawn FM Experience'

The Weeknd begon 2022 goed met de release van zijn vijfde album Dawn FM in januari. Ruim een maand later brengt hij zijn alom geprezen album op een nieuwe manier aan de man. De zanger kondigt The Dawn FM Experience aan, een special die via Amazon Prime te zien zal zijn.

"Theatraal performance-evenement"

Voor The Dawn FM Experience is The Weeknd een samenwerking aangegaan met Amazon Prime Video. Hoe de show precies wordt vormgegeven is nog niet helemaal duidelijk, maar volgens Amazon Prime moet de special "een theatraal performance-evenement" worden waarbij kijkers het album op een nieuwe manier kunnen beleven. The Weeknd kan in elk geval niet wachten tot fans de special kunnen aanschouwen. "Welkom bij de volgende fase van Dawn FM: het vagevuur waar live optreden, theater en performance art samenkomen voor een avondje uit in de club", aldus The Weeknd in een persbericht.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Exclusieve EP

Prime-abonnees kunnen 26 februari alvast noteren in hun agenda, want vanaf die datum zal The Dawn FM Experience te zien zijn. Daarnaast wordt de muziek uit de special ook uitgebracht als een acht tracks-tellende EP die exclusief te beluisteren zal zijn op Amazon Music.

Livestream-event

Het is niet de eerste keer dat er een event wordt georganiseerd omtrent Dawn FM. Gedurende de release van het album organiseerde The Weeknd ook al een livestream-event op het Twitch-kanaal van Amazon Music waarbij fans gezamenlijk de plaat konden beluisteren.

Ster advertentie
Ster advertentie