Entertainment

'Elon Musk kreeg vorig jaar een tweeling met een van zijn medewerkers'

foto: AFPfoto: AFP
  1. Newschevron right
  2. 'Elon Musk kreeg vorig jaar een tweeling met een van zijn medewerkers'

Elon Musk en Shivon Zilis, een van de topmanagers bij zijn neurotechnologiebedrijf Neuralink, zouden vorig jaar november een tweeling hebben gekregen. Dat schrijft Business Insider op basis van gerechtelijke documenten.

Naam veranderen

Elon en Shivon hebben in april bij de rechtbank in Texas een verzoek ingediend om de naam van de tweeling te veranderen. De twee wilden dat de kinderen de achternaam van hun vader zouden hebben en dat de achternaam van hun moeder deel van hun middelste naam zou worden. Dit verzoek werd een maand later gehonoreerd door de rechter. Zowel Elon als Shivon hebben nog niet gereageerd.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Negen kinderen

De Tesla-topman heeft nu in totaal negen kinderen. Elon kreeg vijf kinderen met zijn ex-vrouw Justine Wilson. Samen met zangeres Grimes, van wie hij naar eigen zeggen 'semi-gescheiden' is, heeft hij twee kinderen. Hun tweede kindje kwam december vorig jaar ter wereld via een draagmoeder. Dat is een maand na de geboorte van de tweeling met Shivon.

Werkzaamheden Shivon

Shivon is volgens haar LinkedIn-profiel directeur operaties en speciale projecten bij Neuralink. Ze zou Elon in 2015 hebben ontmoet en twee jaar later trad ze in dienst bij Neuralink. Diezelfde maand werd ze ook benoemd tot projectdirecteur kunstmatige intelligentie bij Tesla, waar ze tot 2019 werkzaam was. Verder is ze volgens haar profiel ook bestuurslid kunstmatige intelligentie bij Elons onderzoeksbureau OpenAI.

Ster advertentie
Ster advertentie