Entertainment

Nienke Plas trots op 5 maanden oude dochtertje: "Je hebt al zoveel meegemaakt"

foto: ANP Kippa
  1. Newschevron right
  2. Nienke Plas trots op 5 maanden oude dochtertje: "Je hebt al zoveel meegemaakt"

Het jongste kind van Nienke Plas en haar man Resley Stjeward mag dan pas vijf maanden oud zijn, het kleine meisje met hartproblemen heeft al ontzettend veel meegemaakt. "Met haar korte bestaan en uitdagingen heeft ze er voor gezorgd dat ze ons het gevoel geeft dat vijf maanden aanvoelen als vijf jaar", schrijft Nienke in een ode aan haar dochtertje Harley op Instagram.

Leger aan soldaten

"Zoveel al meegemaakt en zoveel al het universum bedankt dat je bij ons bent", schrijft Nienke onder een foto van haar dochtertje. "Je broers zullen de weg voor je vrijbanen en voor je strijden zodat jijzelf rustig vanaf de zijlijn kan meekijken. Want vechten, dat zal je nog wel een paar keer hard moeten doen, maar weet dat je een heel leger aan soldaten achter je hebt staan." De vlogster heeft samen met Resley twee zoons, genaamd Frenky-Dean en Novi-Jaxx.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Hartafwijking

Begin dit jaar kwam de kleine Harley plotseling in het ziekenhuis terecht, waar zij met spoed geopereerd moest worden aan haar hart. Ze bleek een aangeboren hartafwijking te hebben. "Nog niet af, zo noem ik het maar", schreef Nienke destijds bij een emotionele post op Instagram.

Ster advertentie
Ster advertentie