Entertainment

Snoop Dogg nodigt Meghan Markle en Prins Harry uit voor Thanksgiving

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Snoop Dogg nodigt Meghan Markle en Prins Harry uit voor Thanksgiving

Hiphoplegende Snoop Dogg heeft Meghan Markle en prins Harry uitgenodigd voor Thanksgiving. "Ze zijn welkom in Snoop's crib", laat hij weten in gesprek met The Mirror.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wederzijds respect

Prins is groot fan van Snoop en blijkbaar is dat wederzijds. "Ik heb al gezegd dat prins Harry grote ballen had toen hij Trump niet uitnodigde voor zijn bruiloft", zegt Snoop, die veel bewondering heeft voor het echtpaar. "Hij en Meghan leven hun leven zoals zij dat willen en dat kan niet makkelijk zijn met de hele wereld die over hen oordeelt. Daar krijgen ze van mij veel respect voor", aldus Snoop.

Als blijk van waardering nodigt de 49-jarige artiest het stel uit voor een Thanksgiving-diner. "Als ze willen komen voor het Thanksgiving diner dan staat hen iets speciaals te wachten. Ze kunnen naar Snoop's huis komen."

Snoop als chef

Snoop schept ook meteen hoge verwachtingen voor het diner. "Mensen dachten dat ik niet kon koken. Ze zagen mijn kookprogramma en nu weten ze dat ik het kan. Ik heb mijn maat Gordon ontmoet en hij heeft me een paar dingen geleerd", doelend op topchef Gordon Ramsay.

Ster advertentie
Ster advertentie