Entertainment

Model Emily Ratajkowski praat in boek over aanranding Robin Thicke

foto: YouTube: Robin Thicke
  1. Newschevron right
  2. Model Emily Ratajkowski praat in boek over aanranding Robin Thicke

Model Emily Ratajkowski schrijft in haar boek dat zij door zanger Robin Thicke werd aangerand in 2013. Dat zou zijn gebeurd tijdens de opnames van de clip voor megahit Blurred Lines.

Tijdens opnames

Thicke zou zijn handen tijdens de opnames uit het niets om haar borsten hebben gelegd. "Opeens, uit het niets, voelde ik koele en vreemde handen zich van achteren om mijn blote borsten vouwen", schrijft Ratajkowski in haar nog uit te komen boek, genaamd My Body. "Instinctief ging ik gelijk weg en keek ik naar Robin Thicke om", vervolgt zij in de memoires van het boek die zijn ingezien door The Sunday Times. "Hij lachte met een stomme grijns en tuimelde naar achteren, zijn ogen verscholen achter zijn zonnebril. Ik draaide mijn hoofd richting de duisternis achter de set", aldus Ratajkowski.

Regisseur bevestigt verhaal

Ook de regisseur van de clip, Diane Martel, was getuige van het incident. "Ik herinner me het moment dat hij haar borsten vastgreep, eentje in iedere hand. Hij stond achter haar terwijl ze allebei en profil op beeld waren." Martel schreeuwde vervolgens dat de opnames ten einde waren. "What the fuck doe je?! Genoeg, de shoot is voorbij!", aldus de regisseur, die zegt dat Thicke had gedronken. Na afloop was de zanger volgens haar wel "berouwvol" en bood hij zijn excuses aan.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie