Entertainment

Kim Kardashian steelt de show tijdens Met Gala met extreem smalle taille

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Kim Kardashian steelt de show tijdens Met Gala met extreem smalle taille

Terwijl je afgelopen nacht lekker lag te pitten, vond aan de andere kant van de oceaan het grootste fashionevenement van het jaar plaats: het Met Gala. Tijdens dit jaarlijkse benefietgala verschijnen verschillende beroemdheden in imposante outfits en wordt er geld ingezameld voor het Costume Institute van het Metropolitan Museum of Art. Dit jaar was de dresscode 'The Garden of Time' en op basis van de beelden hebben de aanwezige celebs wederom alles uit de kast getrokken om indruk te maken tijdens het modefeest. Zo stal Tyla de show met haar 'zandjurk', choqueerde Kim Kardashian met haar extreem smalle taille en schitterde Zendaya in twee bijzondere outfits.

Tyla in een zandjurk

Hoogstwaarschijnlijk ken je Tyla van haar hitsingle Water. Voor haar outfit verruilde ze water echter voor zand, want de Met Gala-debutant imponeerde met een jurk die gemaakt is van zand. De ontwerpers van Balmain gebruikten voor de dress drie verschillende kleuren zand en microkristallen stud om ervoor te zorgen dat Tyla bij elke beweging zou schitteren. Als kers op de taart droeg ze ook nog een zandloper met zich mee, wat gezien kan worden als een knipoog naar het thema 'The Garden of Time'.

foto: AFP

Tyla

Shakira maakt debuut op Met Gala

Naast Tyla was ook Shakira dit jaar voor het eerst te bewonderen tijdens het Met Gala. Het gerucht deed afgelopen week al de ronde dat ze dit jaar voor het eerst aanwezig zou zijn, nadat ze Donatella Versace een fijne verjaardag wenste op Instagram. De 47-jarige zangeres droeg voor haar debuut een knalrode jurk van Carolina Herrera met een lange sleep. De Colombiaanse maakte vooral indruk met haar ongebruikelijk hoge split.

foto: AFP

Shakira

Zendaya is terug

Iemand die geen debuut maakte, maar wel na vijf jaar afwezigheid weer te zien was tijdens het benefietgala was niemand minder dan Zendaya. De 27-jarige actrice pakte dit jaar groots uit met haar looks. Zo was ze te zien in niet één maar twee sprookjesachtige outfits.

Bad Bunny als matador

Dit jaar schitterde ook Bad Bunny voor de derde keer tijdens het Met Gala. Net als de meeste andere celebs koos ook hij voor een zwarte outfit. Waar Bad Bunny in voorgaande jaren voor een simpele look ging, koos hij er dit jaar voor om als een stijlvolle matador op het modefeest te verschijnen. Daarnaast was de Puerto Ricaanse te zien met een bosje zwarte rozen in zijn hand.

foto: AFP

Bad Bunny

Nicki Minaj voegt kleur toe

Ook Nicki Minaj was dit jaar weer aanwezig tijdens het Met Gala. Waar de meeste celebrities voor zwart gingen, gooide de rapper het over een andere boeg. Nicki kwam namelijk in een kleurrijke bloemenjurk de rode loper op.

foto: AFP

Doja Cat in handdoek

Iemand die ook voor een radicaal andere look ging dan de meeste aanwezige beroemdheden is Doja Cat. Vorig jaar maakte ze indruk met haar spraakmakende kattenoutfit en dit jaar doet ze dat weer door een handdoek te dragen. Ja, dat lees je goed, een handdoek. Dat is niet alles want de artiest verscheen later ook nog in een lange doorweekte T-shirt op het Met Gala. Blijkbaar is Doja dus goed voorbereid de deur uit gegaan.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

foto: AFP

Doja Cat

Kim Kardashian steelt wederom de show

Last but not least was ook Kim Kardashian weer van de partij tijdens het jaarlijkse modefeest. Zoals elk jaar weet de socialite de gemoederen bezig te houden met haar outfits. Ook dit jaar deed ze dat weer met haar zilverkleurige dress. De 42-jarige reailtyster droeg een korset die erg strak was aangesnoerd, waardoor haar taille extreem smal leek te zijn. Gelukkig is Kim de avond doorgekomen zonder flauw te vallen.

foto: AFP

Kim Kardashian

Nog meer looks

Uiteraard waren er talloze andere supersterren die hun uiterste best deden om te verrassen tijdens het Met Gala. Benieuwd naar meer bijzondere looks van andere celebs? Alle foto's zijn te bekijken op het Instagramaccount van het Met Gala.

Ster advertentie
Ster advertentie