Entertainment

Justin Timberlake biedt excuses aan na beschuldiging over vreemdgaan

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Justin Timberlake biedt excuses aan na beschuldiging over vreemdgaan

Justin Timberlake werd twee weken geleden door paparazzi dronken gespot in een bar. Op de foto's en video's die later gepubliceerd werden was te zien dat hij niet alleen heel dronken was, maar ook erg close met Alisha Wainwright, de actrice met wie hij momenteel samenwerkt aan een film. Hoewel JT normaal niet de moeite neemt om te reageren op roddels, heeft hij nu toch van zich laten horen in een bericht op Instagram.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Spijt
"Normaal blijf ik zo ver mogelijk weg van roddels, maar ik vind het voor mijn familie belangrijk om te reageren op de recente geruchten die pijnlijk zijn voor de mensen van wie ik hou", schrijft de 38-jarige zanger en acteur op Instagram. Hij ontkent dat er ook maar iets gebeurd is tussen hem en zijn tegenspeelster Alisha Wainwright.

Waar Justin wel spijt van heeft, is dat hij die avond zo dronken was. "Ik had beter moeten weten. Dit is niet het voorbeeld dat ik aan mijn zoon wil geven." Daar wil hij zich dan ook voor verontschuldigen. "Ik wil mijn excuses aanbieden aan mijn geweldige vrouw en mijn familie voor het feit dat ik hen in een hele gênante situatie heb laten belanden."

Ster advertentie
Ster advertentie