Entertainment

Justin Timberlake en Missy Elliott mogen zichzelf nu 'doctor' noemen

foto: Instagram: @missymisdemeanorelliott/@justintimberlake
  1. Newschevron right
  2. Justin Timberlake en Missy Elliott mogen zichzelf nu 'doctor' noemen

Justin Timberlake en Missy Elliott hebben al vele titels en prijzen op hun naam staan en vanaf dit weekend mogen ze daar ook de titel 'doctor' aan toevoegen. Zij ontvingen namelijk van het Berklee College of Music een eredoctoraat als beloning voor hun prestaties, wereldwijde invloed en bijdrage aan de muziekindustrie. Berklee reikt deze eervolle titel jaarlijks uit aan grote muzikanten. Zo ontvingen eerder artiesten als Aretha Franklin en Lioniel Richie de titel.

emotionele speech

Missy Elliott gaf tijdens de ontvangstceremonie een emotionele speech waarin ze vertelde over het moeilijke begin van haar muziekcarrière. Met een hoop tranen richtte ze zich tot de nieuwe generatie muzikanten: "Er zullen ups en downs zijn. Bereid je daar op voor, maar geef niet op. Ik weet dat jullie dat vaak horen, maar als ik lang geleden had opgegeven, stond ik hier vandaag niet. Jullie zijn te ver te komen om nog te stoppen."

"Je moet geduld hebben. Zolang je nog ademt, is het nooit te laat!"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Grammy's

Begin dit jaar schreef Missy geschiedenis door als eerste vrouwelijke hiphopartiest in de Songwriters Hall of Fame opgenomen te worden. De organisatie van deze toonaangevende lijst noemde haar toen "een van de belangrijkste vrouwelijke artiesten in de geschiedenis van de hedendaagse muziek" en een "baanbrekende solo-superster." De vier Grammy's die Missy al binnen wist te slepen, bevestigen dat. Justin, die wereldwijd 32 miljoen albums wist te verkopen, heeft al tien van die Grammy-beeldjes thuis staan.

Ster advertentie
Ster advertentie