Entertainment

Donny Roelvink deelt emotionele video na heftig ongeluk: "Ik ben blij dat ik er nog ben"

foto: Instagram: Donny Roelvinkfoto: Instagram: Donny Roelvink
  1. Newschevron right
  2. Donny Roelvink deelt emotionele video na heftig ongeluk: "Ik ben blij dat ik er nog ben"

Donny Roelvink heeft maandagavond een heftig ongeluk gehad tijdens het maken van een video. Dat laat de 24-jarige realityster weten in een Instavideo. Terwijl hij flink toegetakeld in een ziekenhuisbed ligt, vertelt hij geëmotioneerd wat er precies is gebeurd: "Ik weet even niet zo goed waar ik moet beginnen..."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Onder auto gekomen

Donny was maandag een video aan het maken en kwam daarbij onder een auto terecht. "Dat is heel snel gegaan, ik weet alleen nog dat ik een klap voelde en een paar minuten later werd ik wakker in een ambulance." Wonder boven wonder is Donny niet in levensgevaar geweest. Wel heeft hij een paar gebroken ribben, een kleine klaplong en wat hechtingen opgelopen.

Mentaal geraakt

"Ik ben wel onwijs geschrokken", vertelt hij verder. "We hadden nooit verwacht dat we met een klein ideetje zoiets fataals konden veroorzaken. Tenminste, het had fataal kunnen zijn." Donny heeft een enorme realitycheck gehad: "Het gevaar zit in een klein hoekje en dit heeft me mentaal heel erg geraakt."

Herstel

Donny wil met de video laten weten dat het goed met hem gaat, maar hij wil iedereen vooral ook op het hart drukken om te genieten van het leven. "Ik had gewoon de drang om mijn boodschap op deze manier over te dragen. Pas allemaal goed op jezelf en leef gewoon en geniet. Ik ben blij dat ik er nog ben."

Ongeluk

Aan ANP vertelt vader Dries Roelvink meer over het ongeluk: "Hij had met een paar vrienden het plan opgevat om een filmpje na te doen van hun grote idool, bodybuilder Ronnie Coleman." Donny deed op straat 'walking lunges' met een halter in zijn nek, terwijl zijn beste vriend het filmde vanuit een Hummer. Tijdens het maken van het filmpje drukte zijn vriend echter per ongeluk op het gaspedaal in plaats van de rem en reed daardoor Donny aan. "Hij mag gelukkig zijn dat het een Hummer was. Er zit flink wat ruimte onder de auto. Dat is zijn geluk geweest."

Ster advertentie
Ster advertentie