Entertainment

Monica Geuze woedend over uitgelekte foto's van dochtertje Zara-Lizzy

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Monica Geuze woedend over uitgelekte foto's van dochtertje Zara-Lizzy

Monica Geuze is woedend over de uitgelekte foto's van haar 2-jarige dochtertje Zara-Lizzy. Dat schrijft ze op haar Instagram Stories. De vlogster heeft een privé Instagramaccount gemaakt waar familie en vrienden foto's van haar dochter kunnen zien. De 25-jarige influencer vindt het naar eigen zeggen 'walgelijk' dat iemand de foto's van haar dochter heeft verspreid.

Buiten de schijnwerpers

Monica postte voorheen veel foto's van haar Zara-Lizzy op haar eigen Instagramaccount, maar kwam toen tot het besef dat haar dochter zich beter kon ontwikkelen buiten de schijnwerpers. De vlogster is van mening dat Zara-Lizzy niet voor de bekendheid heeft gekozen zoals haar vader en moeder dat hebben gedaan, en dat ze later zelf die keuze moet kunnen maken. Om die reden probeert de influencer haar dochter nu nog te beschermen tegen alle aandacht.

Privéaccount

Omdat Monica haar familie en vrienden tóch wilde laten meegenieten van haar dochtertje, maakte ze een privéaccount aan. Dit leek een leuk idee, totdat mensen haar berichtjes stuurden dat iemand die het account volgt de foto's verspreid over het internet. Monica laat op haar Instagram weten dat haar vertrouwen erg aangetast is. "Dat er iemand in die kleine groep die haar ‘mag’ volgen, screenshots maakt en foto's verspreidt, vind ik echt walgelijk. Naar mijn idee zijn dit de mensen die ik kan vertrouwen en zo voelt dat nu dus absoluut niet", schrijft ze.

foto: Instagram: Monica Geuze

Wie o wie?

De vlogster wil er alles aan doen om er achter te komen wie de foto's verspreid heeft, en looft zelfs een beloning uit aan de persoon met de gouden tip. Het liefst hoopt ze dat 'de dader zelf de ballen heeft' om uit te leggen hoe dit heeft kunnen gebeuren, schrijft ze in haar Stories. "Het feit dat er ook een naam is weggekrast in het screenshot geeft mij het gevoel dat diegene weet dat dit niet de bedoeling is en dat hij zo niet is te traceren en dat vind ik bijzonder kwalijk. Als ik zie hoe snel zoiets zich verspreidt, ben ik ook erg benieuwd hoe snel het lukt om te achterhalen via wie dit komt", sluit ze haar bericht af.

Ster advertentie
Ster advertentie