Entertainment

Chris Brown aangeklaagd door schoonmaakster voor bijtende hond

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Chris Brown aangeklaagd door schoonmaakster voor bijtende hond

Een schoonmaakster van Chris Brown heeft de zanger aangeklaagd omdat zij claimt dat een van zijn honden haar zus zou hebben gebeten. Dat meldt TMZ. Volgens de schoonmaakster werd bij haar zus 3 tot 4 centimeter aan huid van de arm aan flarden gescheurd.

'Gruwelijke aanval'

De schoonmaakster, genaamd Patricia Avila, legt in de aanklacht uit dat zij en haar zus door Chris Brown werden ingehuurd om twee keer per week zijn huis schoon te maken voor 600 dollar per dag. Ze zouden hebben geweten dat Chris honden had, maar dat die altijd in een apart deel van het huis werden gehouden als ze kwamen schoonmaken. Tot een van de honden op een dag de achtertuin wist te bereiken, waar haar zus zou zijn aangevallen.

Avila beweert dat de Kaukasische herder, een relatief groot ras, op een gruwelijke manier aanviel. Toen haar zus naar de achtertuin ging om een stofzuiger te legen, zou de hond op haar zijn gesprongen. Daarbij zou 3 tot 4 centimeter huid van haar arm afgescheurd zijn en ook zou zij in haar gezicht en been zijn gebeten. Uiteindelijk, zegt Avila, waren ze in staat om de hond van haar zus af te krijgen, waarna Chris Brown zelf het alarmnummer zou hebben gebeld. Avila zegt dat ze bang was dat haar zus zou sterven door het bloedverlies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Geschiedenis met agressie'

In de aanklacht beweert Avila dat de hond, genaamd Ovcharka, een geschiedenis heeft met gewelddadig en agressief gedrag tegen mensen. Haar zus zou meerdere dagen zijn behandeld in het ziekenhuis, waar ze een paar operaties onderging. Ook zou zij lijden aan PTSS, ernstige angsten en paniekaanvallen.

Avila klaagt Chris aan en vraagt om een schadevergoeding, omdat hij haar niet heeft beschermd tegen het risico dat de hond haar iets zou aandoen.

Ster advertentie
Ster advertentie