Entertainment

Bandman Kevo wil 250.000 dollar terug die hij betaalde voor collab met Gunna

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Bandman Kevo wil 250.000 dollar terug die hij betaalde voor collab met Gunna

Rapper Bandman Kevo eist de 250.000 dollar terug die hij aan Gunna zou hebben betaald voor een feature. Kevo wil het geld terug omdat hij gelooft dat Gunna Young Thug gesnitcht heeft in de YSL Rico-zaak om zo zelf uit de gevangenis te komen.

Collab

Kevo beweert dat hij Gunna maanden geleden, voordat hij vast kwam te zitten, al een kwart miljoen dollar zou hebben betaald voor een collab. Gunna zou een verse hebben opgenomen voor een collab en werd kort daarna opgepakt en in hechtenis genomen in verband met de YSL Rico-zaak. De release van het nummer, genaamd Alone, werd daarom uitgesteld. De rappers zouden op dat moment zelfs al bezig zijn met een clipshoot, waarin ook YSL rapper Lil Duke te zien was.

Snitch?

Gunna kwam afgelopen december weer vrij uit de gevangenis, nadat hij schuldig pleitte in de zaak waarbij ook Young Thug en andere leden van hiphopcollectief YSL betrokken zijn. Veel dachten dat hij voor deze vrijlating gesnitcht had, maar Gunna liet weten geen verklaring te hebben afgelegd tegen de andere YSL-leden. "Ik heb GEEN verklaringen afgelegd, ben NIET geïnterviewd, heb NIET meegewerkt en NIET ingestemd om te getuigen tegen een andere partij in de zaak", aldus zijn verklaring. Ook liet hij weten YSL nooit als gang te hebben gezien, maar als "een groep mensen uit Atlanta die gedeelde interesses en artistieke doelen had" met als focus "entertainment".

Got your back

Gunna praatte afgelopen maand nogmaals met justitie in verband met de deal en bij veel mensen riep dit opnieuw argwaan op. Als hij eerder niet had gesnitcht, zou hij dat dan nu toch doen? Kevo geloofde hier niks van. Hij zei in een recent interview zelfs nog achter Gunna te staan. De rapper verdedigde hem door in een interview te zeggen: "Ik denk niet dat Gunna snitcht. Hij is gewoon bezig met het afronden van zijn deal met justitie."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Schaamte

Kevo lijkt zijn mening echter met 180 graden te hebben bijgesteld. Hij gelooft inmiddels niet meer dat Gunna Young Thug niet heeft verlinkt en wil dan ook absoluut niet meer met hem samenwerken. Kevo zegt zich zelfs te schamen voor de eerdere samenwerking met Gunna en eist de 250.000 dollar per direct terug. Betaalt Gunna hem niet terug? Dan Klaagt Kevo hem aan en volgt er een rechtszaak.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie