Entertainment

Ingebroken in auto van Jebroer, verdachte lijkt oudere vrouw

foto: Instagram: @jebroer
  1. Newschevron right
  2. Ingebroken in auto van Jebroer, verdachte lijkt oudere vrouw

Er is vannacht ingebroken in de auto van Jebroer. De rapper deelt op Instagram dat zijn autoruit is ingeslagen en er spullen zijn gejat, waaronder horloges van zijn zoontje waarmee hij de locatie kan traceren. Ook kunnen de horloges foto's maken op afstand. Daardoor heeft hij beelden van de mogelijke verdachte. Verrassend genoeg lijkt het te gaan om een oudere vrouw.

Niet veilig

Jebroer maakt via Instagram duidelijk dat hij zich niet op zijn gemak voelde. "Liep uit de club en voelde aan alles dat ik niet veilig was. Niet verwacht dat ze daarna onze auto zouden pakken", schrijft hij bij een foto waarop te zien is dat de achterruit van zijn auto is ingeslagen.

Foto's

Vervolgens deelt Jebroer foto's die met de GPRS-horloges van zijn zoontje zijn gemaakt. Daarop is een oudere vrouw te zien. "Als iemand wat uit de beelden herkent, check me." De rapper roept mensen op om contact met hem op te nemen als ze tips hebben.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

GPRS-horloge van zoontje

Volgens Jebroer woont de dader in IJmuiden. Hij geeft informatie over de laatste getrackte locaties van het horloge en lijkt te kunnen lachen om het feit dat de oudere vrouw een gadget van zijn kind draagt. "Ze loopt rond met het GPRS-horloge van mijn zoontje", schrijft de rapper, terwijl hij er lachende emoticons aan toevoegt.

Ster advertentie
Ster advertentie