Entertainment

Dwayne 'The Rock' Johnson krijgt steun voor mogelijk presidentschap

foto: Kathy Hutchins / Shutterstock.comfoto: Kathy Hutchins / Shutterstock.com
  1. Newschevron right
  2. Dwayne 'The Rock' Johnson krijgt steun voor mogelijk presidentschap

Dwayne Johnson liet begin dit jaar aan USA Today weten dat hij zich verkiesbaar zou stellen 'als dat is wat de mensen willen'. Op Instagram deelt hij een onderzoek waarin wordt beweerd dat 46 procent van de Amerikaanse volwassenen hem zouden steunen als hij zich verkiesbaar zou stellen.

Onderzoek

Voor het onderzoek van Pisplay werd aan ruim 30.000 Amerikanen gevraagd wie zij willen zien als president. Daaruit kwam naar voren dat 46 procent van de Amerikaanse volwassenen een gooi naar het presidentschap van Dwayne 'The Rock' Johnson zouden steunen. Op Instagram deelt hij een screenshot van het onderzoek en laat hij weten dat hij zich vereerd voelt.

Een eer

In het onderschrift schrijft de acteur: "Ik denk niet dat de oprichters van de Verenigde Staten ooit zouden hebben gedacht dat een ruim 1,90 meter lange, kale, getatoeëerde, half zwarte, half Samoaanse, tequiladrinkende, pick-uptruck rijdende, heuptasjes dragende kerel bij hun club zou komen. Maar als het gebeurt, zou het voor mij een eer zijn om jullie te dienen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Reacties

Het is natuurlijk niet het meest betrouwbare onderzoek, maar in de reacties laten mensen weten dat ze het wel zien zitten als The Rock president wordt. Zo schrijft rapper Jelly Roll: "The Rock for president." Acteur Joseph Lee Anderson laat weten: "Ik zou op je stemmen."

Ster advertentie
Ster advertentie