Entertainment

Camila Cabello en Shawn Mendes gaan viral met dramatische kusvideo

foto: Instagram: shawnmendes
  1. Newschevron right
  2. Camila Cabello en Shawn Mendes gaan viral met dramatische kusvideo

Camila Cabello en Shawn Mendes zijn een van de schattigste celebritykoppels van dit moment. Ze maken samen muziek, treden samen op en maken het op het podium behoorlijk romantisch. Cute, maar het nadeel van als stelletje in de spotlights staan, is dat iedereen wat over je relatie te zeggen heeft. Zo kreeg het stel commentaar op hoe ze kussen: ze zouden eruit zien als vissen...

Kusvideo

De twee besloten als reactie op de opmerkingen een video op Instagram te plaatsen, die inmiddels als een malle het internet overgaat (3 miljoen views in een uur!). Daarin zeggen ze met een vette knipoog gekwetst te zijn door het commentaar. "Daarom willen we nu laten zien hoe we ├ęcht zoenen." Wat volgt is een dramatische natte kus, of beter gezegd: een poging tot elkaar opeten.

Lovestory

De 22-jarige Cubaans-Amerikaanse Camila en de 21-jarige Canadese Shawn waren al jarenlang vrienden voordat ze een relatie kregen. Ondanks alle geruchten werd het nog lang ontkend, maar vorige maand uitte Camila eindelijk openbaar haar liefde voor de zanger.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie