Entertainment

Servische popster vindt vergelijking met Kim Kardashian beledigend: Ik ben veel mooier

foto: Instagram @indy_ara_indira
  1. Newschevron right
  2. Servische popster vindt vergelijking met Kim Kardashian beledigend: Ik ben veel mooier

Het is voor veel vrouwen waarschijnlijk een groot compliment als er gezegd wordt dat ze op Kim Kardashian lijken. De 32-jarige 'dubbelganger' Indira Aradinovic vindt het echter niet zo fijn als ze vergeleken wordt met de realityster: zij vindt zichzelf veel knapper dan Kim K. en vertelt dat vol trots aan de buitenwereld.

servische popster

Indira is een Servische popster die naar eigen zeggen "constant wordt vergeleken met Kim Kardashian." Indira vindt niet per se dat de twee identiek zijn, maar ze hoort dagelijks dat ze er hetzelfde uitziet en is daar eigenlijk niet zo blij mee.

'Compleet naturel'

Aan lokale media laat Indi, zoals ze door de media genoemd wordt, weten dat ze het bijna een belediging vindt omdat ze 'veel fitter dan Kim' is en dat zij 'compleet naturel' is, in tegenstelling tot Kim Kardashian. Ze claimt dat ze nooit van haar leven een cosmetische ingreep heeft gehad.

"Mensen zeggen constant dat ik op haar lijk, maar we hebben alleen af en toe eenzelfde soort kapsel of we dragen dezelfde soort make-up, maar dat is eigenlijk altijd toeval."

"Ze zeggen alleen maar dat we op elkaar lijken omdat we dezelfde gezichtskenmerken hebben en misschien een beetje vanwege ons fysiek. Maar om eerlijk te zijn, ik ben mooier. Ik bedoel: ik ben helemaal naturel, heb nog nooit iets aan mezelf laten doen terwijl Kim zoveel operaties heeft gehad en een heleboel geld heeft."

Geld

Ze voegt eraan toe dat het haar leuk lijkt om te kunnen leven als Kim Kardashian, "Maar geld is geen garantie voor geluk."

Ster advertentie
Ster advertentie