Entertainment

'Khloé Kardashian heeft 'geen haast' met naam verzinnen voor pasgeboren zoontje'

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. 'Khloé Kardashian heeft 'geen haast' met naam verzinnen voor pasgeboren zoontje'

Khloé Kardashian mag zichzelf sinds afgelopen vrijdag de gelukkige moeder van een pasgeboren zoontje noemen. Vooralsnog gaat het jongetje naamloos door het leven en als het aan de realityster ligt, zal dat waarschijnlijk nog wel even zo blijven. Een bron dichtbij Khloé meldt namelijk aan People dat ze daar 'geen haast' mee heeft.

"Perfecte naam"

Volgens de anonieme bron zou Khloé het liefst willen wachten met het verzinnen van een naam voor haar zoontje totdat ze de perfecte naam heeft gevonden. "Khloé is momenteel helemaal in de wolken. Ze is heel blij om weer moeder te zijn en ze wilde echt een jongetje", vertelt de bron. "Ze heeft nog geen naam voor hem. Daar neemt ze haar tijd voor en ze wil dat hij de perfecte naam krijgt."

Draagmoeder

Halverwege juli kwam het nieuws naar buiten dat Khloé Kardashian en haar ex Tristan Thompson in verwachting waren van een tweede kind. Een woordvoerder van de Kardashians meldde aan CNN dat het kind al in november zou zijn verwekt. Daarvoor had het voormalige koppel een draagmoeder ingeschakeld.

Knipperlichtrelatie

Khloé en Tristan begonnen in 2016 met daten en kregen in 2018 dochtertje True. De twee staan bekend om hun knipperlichtrelatie met veel drama. Echter, momenteel zouden ze goed met elkaar zijn, ondanks het (zoveelste) schandaal dat eind vorig jaar aan het licht kwam. Toen werd duidelijk dat Tristan tijdens zijn relatie met Khloé een kind heeft verwekt bij een andere vrouw. Fitnessmodel Maralee Nichols liet in december 2021 weten te zijn bevallen van een zoontje van wie Tristan de vader is. Niet veel later wees een vaderschapstest aan dat dat inderdaad het geval is.

Ster advertentie
Ster advertentie