Naar homepage
Entertainment

'Khloé Kardashian en Tristan Thompson opnieuw uit elkaar'

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. 'Khloé Kardashian en Tristan Thompson opnieuw uit elkaar'

Khloé Kardashian en haar vriend Tristan Thompson hebben opnieuw een punt achter hun knipperlichtrelatie gezet. Dat vertelden vrienden van de twee aan verschillende Amerikaanse media.

Al aantal weken uit elkaar

Volgens vrienden van het inmiddels voormalig koppel zijn de twee al "een aantal weken geleden uit elkaar gegaan", meldt TMZ. Dit vlak nadat een vrouw claimde dat zij een affaire heeft gehad met de basketballer. Tristan ontkende alles en dreigde de vrouw aan te klagen, maar deed dat uiteindelijk niet.

Ook afgelopen vrijdag was het blijkbaar weer raak. Zo meldde Daily Mail dat de basketballer gespot werd terwijl hij samen met drie vrouwen en een vriend een slaapkamer inging tijdens een huisfeestje.

Geen drama

Volgens de bronnen zijn de twee op vriendschappelijke wijze uit elkaar gegaan en willen ze hun best doen om hun dochtertje True samen, zonder drama, op te voeden.

Knipperlichtrelatie

Khloé en Tristan kregen in 2016 een relatie. In 2018, toen Khloé hoogzwanger was, lekten er al allerlei beelden uit waarop Tristan zoenend met andere vrouwen te zien was. Uiteindelijk gingen de twee in februari uit elkaar, nadat Tristan vreemdging met Jordyn Woods, ofwel de beste vriendin van Khloé's halfzusje Kylie Jenner.

In augustus 2020 kwam uiteindelijk het nieuws naar buiten dat de twee weer bij elkaar waren. In een special die afgelopen week werd uitgezonden vanwege het einde van Keeping Up With The Kardashians liet Khloé zelfs nog weten meer kinderen met Tristan te willen. Wanneer die special precies is opgenomen, is echter niet bekend.

Ster advertentie
Ster advertentie