Entertainment

Audio van Tory Lanez vanuit gevangenis lekt: "Ik was gewoon te dronken"

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Audio van Tory Lanez vanuit gevangenis lekt: "Ik was gewoon te dronken"

De audio van een gesprek tussen Tory Lanez en Kelsey Harris, een van de andere inzittenden tijdens het schietincident met Megan Thee Stallion, is gelekt. In het gesprek lijkt Tory schuld te bekennen: "Ik was gewoon zo dronken. Ik heb nog nog nooit zoiets gedaan."

Spijt

Het gesprek dateert van een dag na het schietincident. Tory belt met Kelsey Harris, de ex-beste vriendin van Megan Thee Stallion, en lijkt in het gesprek schuldbewust te zijn. "Ik weet dat Megan waarschijnlijk nooit meer met me gaat praten", begint Tory. "Maar ik wil alleen dat je weet dat ik gewoon zo dronken was. Ik was zo dronken dat ik geen idee had wat er gaande was."

"Ik heb nog nooit zoiets gedaan", vervolgt hij. "Ik was gewoon zo dronken. Ik weet dat dat niks goed gaat maken en het mijn acties niet rechtvaardigt, maar het spijt me gewoon echt. Ik gedraag me nooit zo."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Te dronken

"Wat is gebeurd, is gebeurd", vervolgt Tory in het gesprek. "Ik kan het niet terugnemen, maar ik zeg je gewoon dat het me spijt. Ik was denk ik gewoon te dronken. Toen ik bij het huis aankwam gaven mensen me direct vijf shots bij de deur. Ik was op een andere planeet."

Ook zegt Tory dat hij niet eens meer weet waar ze ruzie over hadden, waarna Kelsey zegt ook niet veel meer te weten. "Ik was al te dronken toen jij aankwam", aldus Kelsey. Aan het eind van het gesprek bekent Tory nog een keer spijt. "Of ik nou wel of niet vrijkom vandaag, wil ik jullie gewoon laten weten dat het me spijt. Ik had dat nooit gedaan als ik niet zo dronken was."

Schuldig

Vorige week werd Tory door de rechter schuldig bevonden aan het beschieten van Megan The Stallion. De jury heeft geoordeeld dat hij in Megan haar voet heeft geschoten, in het bezit was van een illegaal wapen en dat wapen "onbezonnen" heeft gebruikt. Tory heeft altijd ontkend.

Tory mocht de uitspraak in vrijheid afwachten, omdat hij een flinke borgsom had betaald. Na de uitspraak van vorige week is hij weer in hechtenis genomen. Hij kan een celstraf tot 22 jaar en 8 maanden krijgen en mogelijk het land uitgezet worden. Op 27 januari hoort hij wat zijn straf wordt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Het schietincident

Megan werd op 12 juli 2020 na een feestje in Kylie Jenners huis in Los Angeles slachtoffer van een schietincident waarbij ze meerdere keren in haar voet werd geschoten. Ze moest daarna naar het ziekenhuis om geopereerd te worden. Niet veel later liet ze weten dat het Tory Lanez was die het wapen had afgevuurd. De twee zouden samen met vriendin Kelsey en een bodyguard in de auto hebben gezeten, waarna er een discussie ontstond die uit de hand liep. Nadat Megan uit de auto stapte, zou Tory Lanez tegen haar hebben geschreeuwd, waarna hij begon te schieten.

Ster advertentie
Ster advertentie