Entertainment

Megan Thee Stallion: "Tory Lanez schoot me neer. Stop met liegen"

foto: Instagram: theestallion/torylanez
  1. Newschevron right
  2. Megan Thee Stallion: "Tory Lanez schoot me neer. Stop met liegen"

Megan Thee Stallion werd vorige maand het slachtoffer van een schietincident Los Angeles. Tijdens een Instagram Live-sessie heeft ze nu gezegd dat het Tory Lanez was die haar meerdere keren in haar voet schoot. "Ja, deze n*gga Tory schoot me neer. Je schoot op me en je laat je publicist en je mensen liegen tegen van die blogs enzo. Stop met liegen. Waarom doe je dat? Ik snap het niet. Ik probeerde de situatie van het internet weg te houden, maar jij sleept het erin."

Ruzie in de auto.

Megan vertelt tijdens de live-sessie hoe het incident op 12 juli is verlopen. Zo zou ze in de buurt van het huis waar ze verbleef met drie personen in een auto hebben gezeten: een vriendin, Tory Lanez en zijn beveiliger. Ze kregen ruzie, waarop ze besloot uit de auto te stappen. Toen werd ze geschoten in haar voet. Er gingen verhalen dat Megan eerst Tory zou hebben aangevallen, maar dat is volgens haar niet waar. "Ik heb je nooit geslagen. Ze zeiden: 'Oh, ze is boos omdat hij met Kylie Jenner probeer te n**ken'. Nee, dat was ik niet. Je schoot op me."

Bang voor de politie

Megan legde ook uit waarom ze Tory niet eerder aanwees als dader. De politieagenten in kwestie zouden erg agressief zijn geweest. "Al deze shit die gaande is met de politie? De politie schiet voor van alles op motherf*ckers. De politie was letterlijk zonder reden zwarte mensen aan het vermoorden. (...) Denk je dat ik de politie ga vertellen dat wij zwarte mensen een pistool in de auto hadden? Je wil dat ik dat vertel zodat ze ons allemaal kunnen neerschieten? Ik ben bang..."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Aangehouden

Tory werd na het incident aangehouden wegens wapenbezit. Er wordt nu verder onderzocht of hij ook aangeklaagd gaat worden wegens een misdrijf met een halfautomatisch vuurwapen, zo meldt Billboard. Eerder werd in verschillende artikelen door bronnen gezegd dat er videobeelden van het incident zouden zijn, maar of die ook in handen zijn van de politie is niet bekend. Volgens dezelfde bronnen willen de getuigen niet meerwerken aan het onderzoek, waardoor het lastig zou zijn om Tory te arresteren voor het schieten op Megan.

Foto's van de wond
Megan deelde al eerder haar verhaal over het incident en liet daarbij weten dat het niks is om grappen over te maken. "Het kan voor jullie op internet misschien grappig zijn, gewoon weer een 'messy' onderwerp om over te praten, maar dit is mijn echte leven. Ik ben echt gekwetst en getraumatiseerd." Omdat ze niet door iedereen werd geloofd, deelde ze onlangs foto's van haar schotwond online, die ze later weer verwijderde.

Ster advertentie
Ster advertentie