Entertainment

Charly Luske steunt transitie dochter Alice: "Begrijp niet alles, maar het is oké"

foto: Instagram: @charlyluske
  1. Newschevron right
  2. Charly Luske steunt transitie dochter Alice: "Begrijp niet alles, maar het is oké"

Acteur Charly Luske heeft in het tv-programma Amazing Grace het nummer The Greatest Showman opgedragen aan zijn dochter Alice om haar te laten weten dat hij haar steunt. Alice werd geboren als jongen, maar maakte onlangs bekend voortaan als vrouw door het leven te gaan.

'Het is oké'

Voorafgaand aan het zingen van het nummer lichtte Charly zijn keuze toe om het lied op te dragen aan Alice. "We hebben twee zoons en een van de twee is nu een trans meisje", vertelde hij. "Ik wil haar laten weten dat het oké is. Ik ben heel supportive, ook al begrijp ik er als vader niet alles van. Maar ik doe mijn best en ik steun de universele boodschap van het lied om voortaan wat minder hard over anderen te oordelen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Supporten

De 19-jarige Alice deelde onlangs via haar Instagram een aantal foto's waaruit blijkt dat ze als model actief is. Ze bevestigde haar besluit om als vrouw door het leven te gaan. Charly en zijn partner Tanja Jess hebben laten weten dat Alice op haar eigen manier haar weg in dit hele proces moet zien te vinden en ze er alles aan zullen doen om haar daarin te supporten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie