Entertainment

Frank Ocean hint naar nieuwe muziek en herdenkt broertje tijdens Coachella

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Frank Ocean hint naar nieuwe muziek en herdenkt broertje tijdens Coachella

Op muzikaal gebied is het al zeker drie jaar lang ontzettend stil rondom Frank Ocean. De geliefde r&b-zanger verbrak gisteren de radiostilte door voor het eerst in zes jaar weer op te treden op Coachella. Gedurende zijn set kondigde Frank aan dat er nieuwe muziek klaarligt.

Remixes

Na de bekendmaking dat Frank Ocean weer zou optreden op Coachella gingen er geruchten rond dat hij eindelijke nieuwe muziek zou laten horen gedurende zijn set. Dat bleek achteraf niet het geval te zijn, maar de zanger bracht wel remixes ten gehore van bestaande tracks, waaronder Solo, Chanel, en Provider.

Geduld

Tussen het performen door nam het voormalige Odd Future-lid even een momentje om fans een 'life-update' te geven, waarin hij tussen neus en lippen door liet vallen dat er een album klaarligt. "Het is zo lang geleden. Iedereen heeft het over hoe lang geleden het is. Ik heb jullie gemist", zei Frank tegen het enthousiaste publiek. "Ik wil het hebben over waarom ik hier ben, want dat komt niet door een nieuw album. Niet dat er geen nieuw album is, maar nu nog even niet. Chill." Het ziet er dus naar uit dat fans nog even geduld moet hebben om nieuwe muziek van de zanger te horen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Dierbare herinneringen

Naar eigen zeggen wilde Frank voornamelijk optreden bij Coachella, omdat hij er vaak naartoe ging met zijn broertje, die in 2020 overleed na een auto-ongeluk. "Mijn leven is zo erg veranderd de afgelopen jaren", vertelt hij. "Mijn broertje en ik kwamen vaak naar dit festival. Een van mijn dierbaarste herinneringen was het kijken naar Rae Sremmurd met mijn broertje. We dansten in die tent op hun muziek. Ik weet dat hij zo blij zou zijn geweest om hier bij ons allemaal te zijn. Ik wil jullie bedanken voor de steun en de liefde gedurende al die tijd."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie