Entertainment

Camila Cabello en Shawn Mendes zoenend gespot op Coachella

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Camila Cabello en Shawn Mendes zoenend gespot op Coachella

Love is in the air! Het lijkt erop dat Camila Cabello en Shawn Mendes de liefde weer bij elkaar hebben gevonden. Afgelopen vrijdag werden de twee zoenend gefilmd op het festival Coachella in Californië. Een video van de gebeurtenis gaat rond via sociale media.

Sneaky video

Hoewel de video sneaky is gemaakt door een van de toeschouwers, lijken Camila en Shawn er niet geheimzinnig over te doen. De twee staan zoenend, lachend en knuffelend tussen de menigte. Fans zijn enthousiast na het zien van de video. ''Camila Cabello and Shawn Mendes back together was not on my 2023 bingo card, what is going on?'', schrijft iemand via Twitter. Iemand anders post: ''Manifesting shawn x camila at Coachella day 2.'' Of de twee ook daadwerkelijk weer een koppel vormen, bevestigen geen van beiden nog.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Break-up

Camila en Shawn kondigden eind 2021 hun breuk aan via Instagram. In een gezamenlijke Instagram Story schreven ze: ''Hallo jongens, we hebben besloten om onze romantische relatie te beëindigen, maar onze liefde voor elkaar als mensen is sterker dan ooit. We zijn onze relatie begonnen als beste vrienden en zullen beste vrienden blijven.'' Ze waren iets meer dan twee jaar bij elkaar.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie