Entertainment

Boef deelt lijst met vrouwennamen en nummers van toen hij vast zat

foto: Instagram @boef
  1. Newschevron right
  2. Boef deelt lijst met vrouwennamen en nummers van toen hij vast zat

Boef heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij in de gevangenis heeft gezeten. Ook steekt hij zijn liefde voor het vrouwelijk schoon nooit onder stoelen of banken. In de tijd dat hij vast zat, had hij zelfs een speciale lijst met namen en de daarbij horende (ping) nummers.

De rapper deelde op zijn Instagram story een video waarin te zien is dat hij fanmail kreeg van dames tijdens zijn tijd in de gevangenis. Als eerste zie je een envelop met daarop het adres van zijn gevangenis en het nummer van zijn cel: 152.

Boef deelt lijst met ping-nummers

Daarbij deelt hij een foto van een lijst met vrouwennamen met daarnaast hun ping-nummers. Wie zich de Blackberry-era nog kan herinneren, weet dat je met ping-nummers berichtjes kan sturen naar Blackberry’s onderling. Op de lijst staan maar liefst achttien nummers. Boef zal het niet makkelijk hebben gehad in de gevangenis, maar hij had in elk geval gesprekspartners genoeg en aandacht zal hij niet tekort gekomen zijn.

Ben jij net zo fan van Boef als deze dames? Vergeet niet op hem te stemmen in de DiXte1000!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

DiXte 1000

Van 4 november t/m 10 november is het weer tijd voor de FunX DiXte 1000: de hitlijst met jouw échte hits. Gun jij je favoriete artiest een plekje in de lijst? Stem dan nu!

Als je stemt maak je ook nog eens kans op kaartjes voor de FunX DiXte 1000 Expo op 3 november in Amsterdam. Tijdens deze exclusieve avond eren we de cultuur samen met jou, de artiesten, creatievelingen en de belangrijke spelers binnen de Nederlandse muziekindustrie. Maak je klaar voor een onvergetelijke avond! We vertellen het verhaal van onze grondleggers, modern icons en de iconen van de toekomst met een collectie van baanbrekende, belangrijke en inspirerende kunststukken. Een experience, met een optreden van een hele bekende mystery guest en nog veel meer!

Stem nu!

Ster advertentie
Ster advertentie