Entertainment

Beyoncé deelt video over haar gewicht: '22 days Nutrition'

  1. Newschevron right
  2. Beyoncé deelt video over haar gewicht: '22 days Nutrition'

In Homecoming: A Film By Beyoncé was al te zien dat de zangeres een flinke weg moest afleggen om helemaal in shape te zijn voor Coachella. Nu heeft Bey een korte video op YouTube gezet waarin te zien is hoe ze in een paar weken haar streefgewicht bereikte.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

wegen

"Goedemorgen, het is 5 uur 's ochtends en dit is de eerste dag van de repetities van Coachella", hoor je Beyoncé zeggen aan het begin van de video. Ze filmt haar voeten terwijl ze naast een weegschaal staat. "De nachtmerrie van elke vrouw", zegt ze terwijl ze op de weegschaal stapt. Haar gewicht is op dat moment 79 kilo. "Nog een lange weg te gaan", concludeert de artiest.

Vegan

De rest van de video bestaat uit korte beelden waarop Beyoncé gezond eet, traint in de sportschool en repeteert voor haar optreden. "Na het bevallen van een tweeling was ik een vrouw die het gevoel had dat haar lichaam niet van haar was", vertelt Beyoncé in een voice-over. "Het is tijd om aan de slag te gaan."

22 dagen

Het dieet dat Queen Bey volgde om fit te worden voor Coachella heet 22 Days Nutrition. Dit dieet, bedacht door haar personal trainer en diëtist Marco Borges, houdt in dat je 22 dagen lang veganistisch eet.

Ster advertentie
Ster advertentie