Entertainment

DJ Khaled wordt naar podium gedragen om te voorkomen dat zijn schoenen vies worden

foto: Instagram: djkhaledfoto: Instagram: @djkhaled
  1. Newschevron right
  2. DJ Khaled wordt naar podium gedragen om te voorkomen dat zijn schoenen vies worden

Wat doe je als je een optreden geeft op het strand, maar niet naar het podium toe wil lopen, omdat je niet wil dat je gloednieuwe sneakers vies worden? Als het aan DJ Khaled ligt, is het antwoord simpel: je laat je bodyguards je naar het podium dragen.

Frisse sneakers

DJ Khaled gaf onlangs een optreden op het strand van Miami Beach. Er was echter één klein probleempje. De artiest had gloednieuwe Air Jordan 3's aan die nog niet officieel zijn uitgebracht. Aangezien Khaled bijzonder zuinig is op zijn sneakers kwam hij op het briljante idee om zijn bodyguards hem naar het podium te laten dragen. "Ik wil niet dat mijn Jordans vies worden. Kan iedereen mij helpen? Alsjeblieft, help me iedereen", zegt Khaled in de onderstaande Instagrampost.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Kritiek

Ondanks DJ Khaleds 'goede bedoelingen' regent het afkeurende reacties in de comments onder de post. Zo zeggen sommigen dat hij "uit de hoogte doet" en dat zijn bodyguards "niet genoeg betaald krijgen" om hem te dragen. "Wat dacht je van sandalen aantrekken en je Jordans pas weer aantrekken als je op het podium bent?", vraagt journalist Roland S. Martin in de comments. Een andere gebruiker zegt:"Waarom dragen ze deze neppe artiest, terwijl hij wel op het podium kan springen zoals hij op de talenten van andere artiesten springt?"

Til Next Time

Khaled lijkt zich echter niet druk te maken om alle kritiek en grijpt elk moment aan om zijn aankomende album Til Next Time te promoten. Zo loopt hij al maanden te pronken met het feit dat hij maar liefst twee features van Drake op zijn nieuwe plaat heeft staan. In een interview met Rolling Stone vertelt Khaled dat Til Next Time voorlopig zijn laatste plaat is. "Ik behandel deze plaat als mijn laatste album, maar dit is zeker geen afscheid. Je zal nog veel meer horen en zien van de dingen waar ik nu mee bezig ben. Ik ga me meer bezighouden met film en tv. Dat is in principe wat 'Til Next Time' betekent. Het gaat een ongelooflijk album worden en tegelijkertijd onderneem ik grote stappen om andere markten over te nemen."

Ster advertentie
Ster advertentie