Entertainment

'Ashanti en Nelly in verwachting van eerste kindje'

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. 'Ashanti en Nelly in verwachting van eerste kindje'

De liefde tussen Ashanti (43) en Nelly (49) is sinds begin dit jaar weer helemaal opgebloeid. Inmiddels ziet het er zelfs naar uit dat de twee zichzelf vanaf volgend jaar trotse ouders mogen noemen. Volgens US Weekly is het koppel namelijk in verwachting van hun eerste kindje samen.

Eerste kind

Nelly en Ashanti hebben het nieuws zelf (nog) niet naar buiten gebracht. Mocht dit gerucht waar zijn, betekent het dat Ashanti voor het eerst moeder zal worden. Nelly heeft zelf al twee kinderen - een dochter (29) en zoon (24) - uit een eerdere relatie.

Sinds afgelopen weekend raken fans maar niet uitgepraat over Ashanti's (mogelijke) zwangerschap. De zangeres was samen met Nelly aanwezig op een evenement in St. Louis. Op beelden van de twee is te zien dat ze haar handen op haar buik legt, waarna Nelly hetzelfde doet bij haar.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Knipperlichtrelatie

Nelly en Ashanti hadden tien jaar lang een knipperlichtrelatie. In 2013 gingen ze uit elkaar, maar blijkbaar waren ze nog niet over elkaar heen. Eerder dit jaar bloeide de liefde weer helemaal op tussen de twee en dat lijkt nu te resulteren in hun eerste kindje.

Ster advertentie
Ster advertentie