Entertainment

Kelly Rowland onthult dat ze zwanger is op cover 'Women's Health'

foto: Women's Health
  1. Newschevron right
  2. Kelly Rowland onthult dat ze zwanger is op cover 'Women's Health'

Groot feest bij Kelly Rowland. De zangeres is zwanger van haar tweede kindje en maakt dit nieuws op grootse wijze bekend op de cover van het tijdschrift Women's Health.

Foto-reportage

Op Instagram deelt Kelly een paar foto's uit de reportage, waarop haar zwangere buik goed te zien is. Aan het tijdschrift vertelt de 39-jarige dat ze twijfelde of ze het nieuws überhaupt naar buiten wilde brengen. "Maar je moet mensen eraan blijven herinneren dat het leven belangrijk is. En om een kindje te mogen krijgen... Ik klop al bijna op de deur van 40-jarigen. Voor mijzelf zorgen is nu echt belangrijk."

Tweede kindje

De voormalig Destiny's Child-zangeres is aan het eind van dit jaar uitgerekend. De keuze voor een tweede kindje was lastig voor haar en haar man Tim Weatherspoon. "We hebben het er een beetje over gehad en toen kwam COVID-19. We dachten: laten we kijken hoe het loopt." Kelly heeft samen met haar echtgenoot al een zoontje: Titan Jewell.

Overladen met felicitaties

In de comments wordt ze overladen met felicitaties van onder anderen Ciara, Mariah Carey en Khloe Kardashian. "Wat?! Yessss! Van harte gefeliciteerd sis, ik ben zo blij voor jullie", schrijft Christina MilIan.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie