Entertainment

Romelu Lukaku gespot met Megan Thee Stallion op bruiloft van Lautaro Martínez

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Romelu Lukaku gespot met Megan Thee Stallion op bruiloft van Lautaro Martínez

Afgelopen maandag was voetballer Romelu Lukaku aanwezig op de bruiloft van Inter-spits Lautaro Martínez. Lautaro trouwde met zijn grote liefde Agustina Gandolfo. De bruiloft vond plaats aan het Comomeer in Italië, in een luxe vijfsterrenhotel. Tijdens het evenement werd Lukaku gezien in het gezelschap van Megan Thee Stallion. Het is niet duidelijk of ze daar als stelletje waren.

Bruiloft

Op 12 mei zijn Martínez en Gandolfo in het geheim getrouwd voor de wet in Milaan. Gisteren vond het kerkelijk huwelijk plaats, gevolgd door een groot feest. De Argentijnse voetballer huurde het luxueuze vijfsterrenhotel Villa d'Este aan het Comomeer af. Minstens 120 genodigden waren aanwezig bij de ceremonie, waaronder een aantal spelers van het Argentijnse team dat afgelopen winter wereldkampioen werd.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Social media

Er circuleren nu foto's op sociale media waarop Romelu Lukaku en Megan Thee Stallion te zien zijn. Op een van de foto's zie je Lukaku, gekleed in een net pak, samen met Megan Thee Stallion aan het water. Ze zaten ook naast elkaar tijdens het huwelijksdiner. Romelu en Megan hebben een connectie: ze worden allebei vertegenwoordigd door hetzelfde managementbureau, Roc Nation, opgericht door Jay-Z. Het is nog niet duidelijk of ze daadwerkelijk een stel vormen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie