Entertainment

Geruchten over romance tussen Shakira en Tom Cruise: "Er is chemie"

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Geruchten over romance tussen Shakira en Tom Cruise: "Er is chemie"

2023 lijkt de boeken in te gaan als het jaar van de meest opvallende nieuwe celebrity koppels. Er zijn al een aantal verrassende combinaties gespot, zoals Kylie Jenner en Timothée Chalamet, Kendall Jenner en Bad Bunny, Gigi Hadid en Leonardo DiCaprio en Bad Bunny en Avril Lavigne en Tyga. Maar als je dacht dat het niet gekker kon worden, dan hebben we nog een nieuw gerucht voor je. Het gaan namelijk geruchten rond dat Shakira en Tom Cruise elkaar ook wel zien zitten.

Grand Prix

Shakira en Tom Cruise werden het afgelopen weekend samen gespot op de Formule 1 Grand Prix in Miami. Ze leken het daar erg gezellig te hebben en werden vervolgens ook samen in een privésuite gezien.

Volgens een 'exclusieve bron' van Page Six zou de 60-jarige Cruise "extreem geïnteresseerd" zijn om achter de 46-jarige Shakira aan te gaan. "Er is chemie.", aldus de bron, die ook vertelt dat Amerikaanse acteur bloemen zou hebben opgestuurd naar de Colombiaanse superster. "Shakira heeft momenteel een zacht kussen nodig om op terug te vallen en dat zou Tom kunnen zijn"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Geruchten

Of er echt een romance opbloeit tussen Shakira en Tom Cruise, is nog maar de vraag. Los van de inside information die in handen is van Page Six, zijn er geen andere bronnen die het nieuws kunnen bevestigen.

Rebound

In juni vorig jaar maakten Shakira en voormalig FC Barcelona-speler Gerard Piqué bekend dat ze na elf jaar uit elkaar gingen. Al snel kwamen de geruchten naar buiten over overspel van Piqué. Sindsdien is het niet bepaald koek en ei geweest tussen de twee. Zowel de zangeres als de oud-voetballer haalden beiden op hun eigen manier naar elkaar uit.

Ster advertentie
Ster advertentie