Entertainment

Piqué teleurgesteld om situatie met Shakira: "Haar fans hebben geen leven"

foto: Instagram: @3gerardpique / @shakirafoto: Instagram: @3gerardpique
  1. Newschevron right
  2. Piqué teleurgesteld om situatie met Shakira: "Haar fans hebben geen leven"

Een scheiding is nooit makkelijk en zeker niet als jij en je ex-partner beroemd zijn en beiden een grote fanbase hebben. Dat de kans groot is dat de break-up dan onvriendelijk zal worden, daar weten Gerard Piqué en Shakira inmiddels alles van. De twee gingen na een relatie van elf jaar uit elkaar en sindsdien is het moddergooien begonnen, waarbij zowel de oud-voetballer als zangeres op hun eigen manier naar elkaar uithaalden. Terugkijkend op de gang van zaken laat Piqué weten teleurgesteld te zijn in hoe alles verlopen is.

Teleurgesteld

Piqué schoof afgelopen weekend aan bij het YouTube-kanaal van Gerard Romero, directeur van de voetbalcompetitie Kings League, waar Piqué overigens zelf co-founder van is. Los van het feit dat de mannen ingingen op voetbalgerelateerde zaken, stelde Romero ook een aantal kritische vragen over de break-up met Shakira. "Ik ben erg teleurgesteld over hoe de samenleving is", zei Piqué om uit te leggen dat hij niet zag aankomen dat hun scheiding zoveel teweeg zou brengen bij hun fans.

Quote

Haar fans hebben geen leven.

Gerard Piqué

Schokkende reacties

Volgens Piqué heeft hij veel schokkende reacties gekregen op zijn gedrag tijdens en na de relatie met Shakira. "Mijn ex is Latijns-Amerikaans... Die mensen zijn zo gepassioneerd. Je wil niet weten wat ik op social media allemaal van haar fans ontvangen heb", aldus de oud-voetballer, die zich hardop afvraagt of haar achterban niks beters te doen heeft. "Deze mensen hebben geen leven."

Sinds Piqué en Shakira vorig jaar uit elkaar gingen, is de ex-voetballer officieel samen met de 24-jarige Clara Chia Marti. "Het kan me niet schelen wat mensen zeggen. Ik doe gewoon mijn ding en probeer gewoon iedere dag de beste versie van mezelf te zijn." Volgens hem bemoeien veel mensen zich op social media met zijn leven, maar zal hij ze nooit in het echt tegenkomen. "Ik ben op een punt in mijn leven waar ik supergelukkig ben. Ik hoop hetzelfde voor iedereen die zich teveel met mij bezighoudt."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Disstrack

De commotie rondom het koppel ontstond nadat het nieuws naar buiten kwam dat Piqué vreemdgegaan zou zijn en de relatie met Shakira om die reden tot een eind kwam. Hoewel beide partijen dat nooit letterlijk bevestigd hebben, haalde de zangeres in een disstrack uit naar haar ex-partner. In het nummer deed Shakira opmerkelijke uitspraken waaruit bleek dat ze zich bedrogen voelde. Daarnaast haalde ze uit naar Piqué's nieuwe vriendin. "Je verruilde een Ferrari voor een Twingo, een Rolex voor een Casio."

Twingo en Casio

Piqué liet na de disstrack niet zomaar over zich heenlopen en reageerde op ludieke wijze op de verwijten in het nummer. Zo kwam hij niet veel later aan in Twingo aan op zijn werk en droeg hij een Casio-horloge tijdens een uitzending, waar hij nog een sneer uitdeelde naar Shakira door te zeggen dat de klokken wél een leven lang meegaan.

'Op zoek naar geluk'

Inmiddels lijken zowel Piqué als Shakira zich te realiseren dat ze zich beter kunnen focussen op hun eigen leven en toekomst. Zo maakte de zangeres afgelopen weekend bekend dat ze Barcelona, waar ze jarenlang samen met Piqué woonden, officieel verlaten heeft om haar leven samen met haar kinderen voort te zetten in Miami. "Ik vestigde me in Barcelona om mijn kinderen stabiliteit te geven. Hetzelfde zoeken we nu jaren later aan de andere kant van de wereld. Dichtbij mijn familie, vrienden en de zee", schreef ze in haar Instagram Story.

Hoewel haar leven in Barcelona een pijnlijk einde kent, is Shakira toch dankbaar. "Ik wil iedereen in Barcelona bedanken die me geholpen heeft, mijn tranen gedroogd heeft en me geïnspireerd heeft om te groeien. Dank aan al mijn Spaanse fans die altijd loyaal en lief voor me geweest zijn. Dit is geen vaarwel, maar een 'tot ziens'. Vandaag beginnen we een nieuw hoofdstuk op zoek naar geluk."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie