Entertainment

21 Savage reageert op uithaal Kodak Black: "Sh*t up, je bent geen gangster"

foto: Drink Champs / Instagram: @21savagefoto: Drink Champs / Instagram: @21Savage
  1. Newschevron right
  2. 21 Savage reageert op uithaal Kodak Black: "Sh*t up, je bent geen gangster"

Kodak Black was onlangs te gast bij Drink Champs. Hoewel het publiek wel verwacht had dat de Tunnel Vision-rapper een aantal opmerkelijke uitspraken zou doen, zijn veel fans verbaasd dat hij uithaalde naar 21 Savage. Zo vertelde Kodak Black in de aflevering dat de rapper is veranderd na zijn album Her Loss met Drake. Inmiddels heeft 21 Savage in een Instagram Live-uitzending gereageerd op de uithaal van Kodak Black. "Sh*t up, man. Je bent geen gangster."

Kodak haalt uit naar 21 Savage

Volgens Kodak Black is het album Her Loss een keerpunt voor zijn band met 21 Savage. "Drake heeft een bepaald effect op mensen dat niet uit te leggen is. Nadat ze (21 Savage en Drake, red.) het album samen maakten, gedraagt 21 zich als een pussy." De tirade van Kodak Black maakte veel reacties los op Twitter. Ook 21 Savage zelf reageerde op de beelden. Zo reageerde hij met een reeks 'cap'-emoji's om de aantijgingen van Kodak als leugens aan te merken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

21 Savage reageert

Via zijn Instagram Live ging 21 Savage vervolgens dieper in op de uithaal van Kodak Black. "Waarom zorg je altijd voor dit soort nonsens? Hierdoor lijkt het alsof we problemen hebben met elkaar of dat er iets ergs speelt tussen ons. Maar het is niks, bro, laat het los." De Her Loss-rapper liet het daar niet bij en gaf aan het jammer te vinden dat Kodak zich als een 'gangster' wil gedragen. "Je probeert altijd het feit naar voren te brengen dat je in de gevangenis hebt gezeten. Het lijkt erop dat je denkt dat je dan een betere behandeling verdient dan iemand anders."

Volgens 21 Savage moeten mensen die vastgezeten hebben er juist alles aan doen om als persoon te groeien. "Dit is voor iedereen die ooit in de cel zat: het feit dat je vastzat, betekent niet dat de wereld je iets verschuldigd is." Vervolgens richtte 21 zich weer tot Kodak Black. "Sh*t up sometimes, man. Bemoei je niet met mij. Zorg ervoor dat je jezelf weer op de rit krijgt en leef gewoon je leven."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie