Entertainment

Soundos is bevallen van een zoontje

foto: Instagram @soundos_el_ahmadi
  1. Newschevron right
  2. Soundos is bevallen van een zoontje

Soundos is vorige week moeder geworden van haar tweede kindje. Dat laat ze nu weten via een Instagramvideo waarin ze het jongetje in haar armen houdt. "Stiekem al een week moeder van een zoon", schrijft ze erbij.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Naam nog onbekend

Hoe het pasgeboren zoontje van Soundos heet en wat zijn precieze geboortedatum is, is nog niet bekend. De actrice en comedian heeft samen met haar man Daniël ook nog een dochtertje, de 7-jarige Aaliyah.

Zwangerschapsdiscriminatie

Afgelopen juni werd bekend dat Soundos voor de tweede keer in verwachting was. Dat nieuws bracht ze naar buiten toen ze haar verhaal deed over zwangerschapsdiscriminatie. Op Instagram vertelde ze dat ze was gevraagd voor een rol in een kinderfilm, maar dat dat werd gecanceld toen duidelijk werd dat ze zwanger was. "Jullie hebben mijn hart gebroken tijdens een fase in mijn leven die prachtig en positief zou moeten zijn", richtte ze zich tot de productiemaatschappij van de film.

Trauma

Twee maanden na de bekendmaking deelde Soundos dat de weg naar een twee kindje gepaard ging met veel angst. "Ik heb weleens verteld dat ik heel lang geen tweede kind wilde, omdat onze dochter te vroeg was geboren en ik daar echt wel een trauma aan had overgehouden." Ze vertelde trots te zijn dat ze die angst "voor een deel" opzij heeft geschoven. "Mijn dochter wordt een grote zus en mijn man en ik willen haar graag in die rol zien shinen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie