Entertainment

Melvin Manhoef rijdt inbrekers klem en levert ze over aan politie

foto: YouTube: Spike Nederland
  1. Newschevron right
  2. Melvin Manhoef rijdt inbrekers klem en levert ze over aan politie

De kickboks- en MMA-vechter Melvin Manhoef heeft drie mannen klem gereden die in zijn huis probeerden in te breken. Hij wist ze vervolgens vast te houden tot de politie arriveerde, zo meldt Vechtsportinfo. Manhoef raakte gewond aan zijn hand, omdat hij een een autoruit insloeg.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Autoraam ingeslagen

De inbrekers zouden de woning van Manhoef afgelopen weekend al bezocht hebben, toen de vechter in Parijs was voor een MMA-evenement. Vanochtend doken de drie mannen opnieuw op in Landsmeer, dit keer met de intentie om in te breken.

De vechter had de inbrekers echter door, waarna zij er in een auto snel vandoor gingen. Manhoef zette de achtervolging in en wist de inbrekers klem te rijden, waarna de auto van de daders vast kwam te zitten in een berm. De vechter sloeg vervolgens met zijn vuist een autoraam stuk om de inbrekers uit de auto te trekken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Auto uit getrokken'

Manhoef wist de drie mannen onder controle te houden tot de politie arriveerde. "Ik heb ze de auto uit getrokken en op hun knieën gezet. Toen heb ik gewacht tot de politie kwam om hen op te pakken", zegt de vechter in een reactie tegen Vechtsportinfo.

Ster advertentie
Ster advertentie