Entertainment

Big Sean en Jhené Aiko verwelkomen eerste zoontje

foto: Instagram @bigsean
  1. Newschevron right
  2. Big Sean en Jhené Aiko verwelkomen eerste zoontje

Geweldig nieuws voor Big Sean en Jhené Aiko: de twee zijn ouders geworden van hun eerste kindje samen. Dat maakten de rapper en zangeres gisteren bekend middels verschillende foto's op Instagram.

Baby Yoda

"Na een bevalling van 24 uur, een maansverduistering en een regenachtige nacht kwam hij dan eindelijk", schrijft Jhené bij de post. Het zoontje van de twee heet Noah Hasani, maar het lijkt erop dat de zangeres al wat bijnamen heeft. Zo noemt ze hem in haar post Baby Yoda en Sani. Voor de zangeres is het haar tweede kindje. Ze heeft al een dochter van dertien jaar oud, genaamd Namiko, met haar ex-partner O'Ryan.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Eerste kindje

Ook Big Sean verwelkomt zijn eerste kindje met een post op Instagram. "Gelukkig, gezond en alles waar we ooit om konden vragen en meer", schrijft de rapper bij zijn post. Hij is met de komst van Noah voor het eerst vader geworden, iets waar hij al tijden naar uitkeek. "Ik kan niet wachten om een vader te zijn", schreef de rapper een paar maanden geleden al in zijn Insta Story.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Relatie

Jhené en Big Sean zijn sinds 2016 samen, maar gingen in die periode meerdere keren uit elkaar. De twee verwachtten een paar jaar geleden ook al een kindje, maar die zwangerschap eindigde tot groot verdriet in een miskraam. In 2020 onthulde Big Sean de track Deep Reverence, waarin hij rapte over de gebeurtenis.

Ster advertentie
Ster advertentie