Entertainment

Big Sean en Ye weer samen in de studio na 'Drink Champs-ruzie'

foto: Twitter: Ye Media
  1. Newschevron right
  2. Big Sean en Ye weer samen in de studio na 'Drink Champs-ruzie'

Begin november deed Ye een spraakmakende interview met Drink Champs. Tijdens het interview deed de rapper verschillende uitspraken die veel losmaakte in de hiphopgemeenschap. Een van die uitspraken was dat Big Sean signen een van zijn slechtste keuzes ooit is. Inmiddels ziet het ernaar uit dat de twee weer met elkaar door een deur kunnen, aangezien ze onlangs in de studio waren gespot.

In de studio

Naast dat Ye tijd doorbrengt met zijn vermeende nieuwe liefje Julia Fox, werkt hij ook hard aan nieuwe muziek. Zo is hij te horen op de nieuwe single van The Game Eazy en werkt hij naar verluidt aan Donda 2. Als hij inderdaad aan een opvolger van zijn laatste album werkt, zou het niet eens zo gek zijn dat daar een verse van Big Sean op staat. Ye werd namelijk gefotografeerd, terwijl hij samen met Big Sean, French Montana, Pusha T, The Game en meer de studio verliet.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Een van de slechtste keuzes"

In het interview met Drink Champs zei Kanye dat op zijn grafsteen de volgende zin moet komen te staan: "Ik verdien het om hier te liggen, omdat ik Big Sean heb getekend". De rapper gaf kort daarna meer duidelijkheid over deze uitspraak. "Big Sean signen is één van de slechtste keuzes die ik ooit heb gemaakt. Ik heb zijn leven en dat van John Legend veranderd, maar toen ik deelnam aan de presidentsverkiezingen lieten ze zich gebruiken door de Democraten en keerde ze zich tegen mij. Alleen sell-outs doen dat en ik wil dat ze zich daarvoor verontschuldigen."

Geraakt door uitspraken

Niet lang na het interview van Ye werd Big Sean uitgenodigd om aan te schuiven bij Drink Champs. Tijdens het interview is te zien dat Sean zichtbaar geraakt was door de uitspraken van zijn voormalige mentor en labelbaas. De rapper uit Detroit vertelt dat hij lange tijd veel dingen voor zichzelf heeft gehouden, maar niet loyaal kan blijven als Ye hem niet respecteert.

Ster advertentie
Ster advertentie