Entertainment

Kanye West: "Big Sean signen is één van de slechtste keuzes die ik ooit heb gemaakt"

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Kanye West: "Big Sean signen is één van de slechtste keuzes die ik ooit heb gemaakt"

Naast het feit dat velen Kanye West kennen van zijn invloedrijke muziek en spraakmakende sneakerlijn kennen sommigen hem vooral van zijn discutabele uitlatingen. Ook tijdens het interview met de heren van Drink Champs was het weer raak. Ye onthulde namelijk dat Big Sean signen één van de slechtste keuzes is die hij ooit heeft gemaakt.

Succesvol

Big Sean tekende in 2007 bij GOOD Music, het label van Kanye West, en werd tussen 2011 en 2020 één van de meest succesvolle artiesten op het label. Zo kwamen zijn laatste drie albums binnen op nummer 1 in de Billboard Top 200 en scoorde hij meerdere monsterhits. Inmiddels is de rapper weg bij GOOD Music en dropte hij vorige week een EP in samenwerking met Hit-Boy. Ondanks dat hij het label dus absoluut geen windeieren heeft gelegd, is Kanye toch van mening dat hij Big Sean niet had moeten tekenen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Ik heb zijn leven veranderd"

Rond de 87e minuut in het interview zegt Kanye dat op zijn grafsteen de volgende zin moet komen te staan: "Ik verdien het om hier te liggen, omdat ik Big Sean heb getekend". De rapper gaf kort daarna meer duidelijkheid over deze uitspraak. "Big Sean signen is één van de slechtste keuzes die ik ooit heb gemaakt. Ik heb zijn leven en dat van John Legend veranderd, maar toen ik deelnam aan de presidentsverkiezingen lieten ze zich gebruiken door de Democraten en keerde ze zich tegen mij. Alleen sell-outs doen dat en ik wil dat ze zich daarvoor verontschuldigen."

Big Sean verwachtte het al

Kort na het verschijnen van het interview werd Big Sean gevraagd om aan te schuiven bij Drink Champs. De rapper had het interview hoogstwaarschijnlijk nog niet gezien, maar op basis van onderstaande tweet zag hij de uitlatingen van Kanye al aankomen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie