Entertainment

Summer Walker is er klaar mee: "Jullie verdienen mij niet"

foto: YouTube: Summer Walker
  1. Newschevron right
  2. Summer Walker is er klaar mee: "Jullie verdienen mij niet"

Summer Walker is binnen no time enorm populair geworden. Dat is met name te danken aan haar debuutalbum Over It, dat het grootste vrouwelijke r&b-debuutalbum van de afgelopen tien jaar is. Dat brengt natuurlijk een hoop fame met zich mee en daar lijkt de 23-jarige zangeres nu helemaal klaar mee te zijn. In een Instagrampost laat ze weten: "Ik heb besloten dat jullie mij niet verdienen. Ik wist vanaf het begin dat ik 'te real' was voor deze shit. Jullie kunnen de muziek krijgen. Ik ben er vandoor."

Klaar met shows en video's

Summer staat er om bekend geen blad voor de mond te nemen en dat doet ze ook dit keer niet. Zo zegt ze genoeg te hebben van interviews, fotoshoots, video's en zelfs optredens. Haar tour maakt ze wel af. "Mensen verwachten echt te veel van je." Daarnaast laat de zangeres weten moe te worden van social media en het gevoel dat elke dag een wedstrijd is:

"Mensen zijn echt niet meer verbonden. Ze verschuilen zich achter apps, filters, kleding, make-up en haar. [...] Stop diezelfde hoeveelheid tijd die je in je uiterlijk stopt eens in je innerlijk en word comfortabel met de echte jij."

Carrièreswitch

Summer Walker maakte een behoorlijke carrièreswitch. Een aantal jaar geleden was ze namelijk nog werkzaam als stripper en had ze een eigen schoonmaakbedrijfje. Inmiddels breken haar zwoele r&b-tracks records, werkt ze samen met grote artiesten zoals Drake en Usher en is ze hard op weg een grote naam in de game te worden. Of haar carrière hierbij blijft en haar beslissing definitief is, zal nog moeten blijken. Ze is ten slotte niet de eerste artiest die roept te stoppen...

Ster advertentie
Ster advertentie